Masini de inghetata distribuite de E-RTX – preparati si comercializati desertul delicios pe tot parcursul anului

Prezenta unei masini de inghetata pe strazile oraselor reprezinta punctul de atractie pentru localnici si turisti de toate varstele. Consistenta cremoasa si aromele diferite fac din desertul produs cu ajutorul unei masini stradale de inghetata unul dintre cele mai apreciate deserturi.

Un vis implinit si o afacere profitabila – masini de inghetata care pot fi utilizate pe tot parcursul anului

Asociem inghetata cu zilele toride de vara, insa ce facem cand este desertul nostru preferat? Continuam sa il consumam si in sezoanele mai putin “specifice” inghetatei!

Iar cand toamna este blanda, iar zilele insorite sunt dese, inghetata poate fi gustarea dupa-miezelor petrecuta in aer curat.

– De ce iti recomandam sa iti urmezi visul si sa alegi sa iti deschizi o afacere cu inghetata?

Fie ca te-ai decis sa lucrezi la propriul vis si sa ai o afacere cu profit imediat – masina de inghetata stradala, masina popcorn – sau doresti sa adaugi valoare afacerii de care te ocupi deja, E-RTX dispune de echipamentele potrivite si recomandari tehnice oferite de specialisti.

–        Inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, indiferent de varsta clientilor, iar vanzarea zilnica acesteia iti asigura acoperirea rapida a investitiilor initiale si realizarea profitului chiar din primul an.

–        Ai ocazia sa fii cel care aduce un zambet pe fata tuturor;

–        Zilele de lucru sunt placute, chiar si in cele mai aglomerate momente;

–        Utilizarea masinilor de inghetata este facila, iar recomandarile de intretinere sunt minime;

Detalii tehnice exceptionale pentru noile masini de inghetata care pot fi amplasate la exterior si interior

In momentul de fata, antreprenorii care demareaza o afacere cu vanzare inghetata in parcuri, zone amenjate special si pe stradutele din centrul oraselor pot opta pentru o masina de inghetata cu dimensiunile si capacitatile dorite. Astfel, E-RTX – magazin specializat in importul si furnizarea echipamentelor pentru business-uri – dispune de o gama alcatuita din 3 modele de masini de inghetata:

– Masina stradala automata de inghetata 25l 2 1 arome

– Masina stradala automata de inghetata 35l 2 1 arome

– Masina stradala automata de inghetata 45l 2 1 arome

Fiecare model de masina de inghetata stradala este prezinta urmatoarele specificatii tehnice:

–        echipare 2 compresoare: pentru asigurarea racirii cilindrilor si mentinerea compozitiilor la temperaturile scazute optime. Aceasta functie permite mentinerea compozitiei la temperatura adecvata, chiar si cand aparatul nu este utilizat;

–        curatare/spalare automata: un echipament de ultima generatie este in primul rand dezvoltat pentru utilizarea si intretinerea facila. Asadar, oricare dintre modelul de masina inghetata stradala alegeti, acesta va avea inclus sistemul de spalare automata;

–        contorizarea numarului de inghetate vandute;

–        putere mare de racire: care asigura servirea continua a inghetatei, fara schimbare consistentei si temperaturii produsului;

–        sistem de racire a cuvelor inclus: care va mentine mixtura de inghetata pe toata durata noptii sau pauzelor de utilizare;

Masinile de inghetata pe care le comercializeaza E-RTX sunt eficiente si din punct de vedere energetic, reducand prin functiile performante consumul de energie electrica in exces, reprezentand in acelasi timp un punct de plecare pentru dezvoltarea unei afaceri de succes sau completarea serviciilor si produselor prin adaugarea inghetatei “in meniu”.

Toate echipamentele sunt noi si proiectate pentru a rezista fara deteriorari in exterior, fiind caracterizate de fiabilitate si rezistenta la conditiile meteo extreme.

Firma E-RTX ii sustine pe toti cei care vizualizeaza demararea sau dezvoltarea unei afaceri, prin achizitionarea celor mai fiabile echipamente si utilaje pentru prepararea deserturilor si gustarilor apreciate de toti. Pentru ca serviciile oferite de reprezentantii magazinului E-RTX sa fie complete, clientii vor primi consiliere pentru alegerea echipamentelor adecvate ideilor de afaceri si activitatii prestate.

Caracteristicile tehnice de exceptie ale acestor masini de inghetata permit folosirea timp indelungat, prin extinderea sezonului de inghetata, pana toamna tarziu!

————————————————

Date de contact:

Website: https://www.e-rtx.eu

Telefon – 0757 162 309

Mail – retexis.cj@gmail.com

Adresa – Str.Jean Jaures, Nr.13 – Cluj Napoca (L-V 9.00-16.00)

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *