Comunicate de presa

Masini de spalat vase de clasa A+

Sigur vi s-a intamplat si dumneavoastra ca dupa o zi grea de munca ,cand ajungti acasa sa gasiti un mare munte de vase murdare si sa nu mai aveti puterea necesara sa le spalati. Sigur va-ti saturat si dumneavoastra de murdaria de pe vase care in cateva ore incepe sa se altereze si cu greu sa va vina sa va mai apropiati de ele.Sigur vi s-a intamplat si dumneavoastra cand spalati vasele sa vi se inmoaie unghiile si sa se rupa iar mainile devin aspre de la detergenti de curatare. Poate chiar ati avut masina de spalat vase dar nu le spala bine si tot trebuia sa le mai spalati odata. Nu va-ti dorit niciodata o masina de spalat vase ca ale vedetelor de la televizor?Intotdeauna ati vazut masini de spalat vase la televizor cu preturi exorbitante? La noi cosmarul dumneavoastra se termina.

Informatii generale despre masini de spalat vase

La noi masinile de spalat sunt de cea mai buna calitate si sunt testate de specialisti nostri in masini de spalat vase care va asigura o functionare perfecta si de lunga durata. Firma noastra de electrocasnice va ofera si o garantie de 3 ani la masina dumneavoastra.

Firma noastra de electrocasnice dispune de masini de spalat vase de clasa A+ pana la A+++ . Producatorul nostru de masini de spalat vase este firma Beko (una din marcile Koc Holding care are sediul in Turcia dar este raspandita in toata Europa si in cateva tari asiatice).

Unele dintre masinile de spalat vase detin si extragarantie (2 ani garantie plus inca 3 ani extragarantie).

De acum spalatul vaselor nu va mai fi o problema. Cu masinile de spalat vase de la firma noastra toate grijile dispar si vasele dumneavoastra vor straluci mereu fara sa va obositi, sa va stricati manechiura care pentru o femeie activa cu loc de munca este foarte importanta deorece unghiile ies mereu in evidenta si plus ca mainile dumneavoastra raman mereu catifelate si nu vor fi afectate de detergentii puternici.

Nu ratati ocazia de a achizitiona masini de spalat vase de la noi de calitate extra si la preturi foarte accesibile. Firma noastra s-a gandit la veniturile dumneavoastra si a incercat sa aduca masinile de spalat vase la preturi accesabile ca oricine sa isi poata permite. Acum masina de spalat vase nu mai este un lux si doar o necesitate pentru familiile in care ambii membri lucreaza pana tarziu iar cand vin de la munca nu mai au puterea de a spala vase. Firma noastra va vine in ajutor si cu masini de spalat vase la promotii de nepierdut. Preturile masinilor de spalat variaza in functie de clasa fiecaruia.

Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa accesati site-ul nostru: www.bricomix.ro,sa va alegeti modelul dorit la pretul care va convine si sa ne contactati pentru a comanda. De asemenea va este asigurat si transportul rapid la domiciliu. Comenzile care depasesc 600 de Ron sunt livrate gratuit. Pe site-ul nostru gasiti mai multe detalii despre noi si datele de contact..

No Comments Found

Leave a Reply