Masinile dotate cu cutii automate sunt mai practice, mai confortabile, mai rafinate !

In ultimii ani, cutiile automate au facut un salt urias, convingand din ce in ce mai multi cumparatori sa renunte la cutiile manuale.  Lucrurile au evoluat extrem de repede in acest domeniu si, in prezent, Cutii automate sunt de departe cea mai buna alegere. Cutii automate -sunt la fel de rapide si mai confortabile decat cele manuale. Multi se sperie inca de cutii automate pentru ca le considera defectuoase si lipsite de fiabilitate. Lucruri total neadevarate.

Problema este cu acei soferi care circula cu masini cu cutii automate in mod necorespunzator. Cutii automate -sunt mai practice, mai confortabile, mai rafinate. Dupa ce conduci esti mai relaxat, odihnit indiferent daca esti femeie sau barbat. Va recomandam, deci, Cutii automate pentru viitoarele voastre masini.

Mai toate modelele de masini din ziua de azi au si optiunea unei cutii automate, in locul celei manuale. Pentru Romania, din punct de vedere al costurilor, cea mai buna cutie e cea manuala. Insa practic vorbind, cea mai buna alegere o reprezinta Cutii automate. Noua generatie de Cutii automate complet automatizate optimizeaza eficienta functionarii, asigurând ca la fiecare schimbare nu exista pierderi de putere a motorului. Acest lucru face posibila obtinerea unei eficiente excelente de combustibil cu o transmisie automata.

Pentru ca masina dvs. sa poata ajunge la destinatie fara a mai fi nevoita sa ramana in treapta de viteza, este nevoie de o transmisie de lucru. Cutii automate permit vehiculului sa schimbe angrenajele, transferand astfel puterea de la motor catre axa de actionare in cel mai eficient mod posibil. Aceasta se face prin modificarea raportului de transmisie.

Vehiculele echipate cu cutii automate permit soferilor sa-si concentreze atentia mai mult asupra directiei si traficului adiacent, deoarece Cutii automate moderne sunt usoare si sunt controlate de computere care le fac sa aiba mereu turatia optima pentru un consum scazut. Cu alte cuvinte, soferul primeste ajutor din plin ca sa aiba un consum redus, aceasta fiind una dintre targeturile principale ale producatorilor tot mai bombardati de legislatiile despre emisii si poluare.

Datorita interfetei hidraulice, Cutii automate isi schimba treptat viteza. Conducerea unei masini cu cutie automata este cu siguranta mai usoara. Conducerea in jurul oraselor aglomerate necesita o schimbare constanta a vitezelor, pe masura ce va opriti frecvent la semafoare si la intersectii. Apasarea ambreiajului si a controlului ambreiajului cu o transmisie manuala poate fi dificila si obositoare pentru unii – dar toate aceste lucruri nu reprezinta o problema pentru autovehiculele dotate cu Cutii automate.

Retineti, o cutie automata complet utila este esentiala pentru a va mentine vehiculul in conditii de siguranta si performanta la cel mai bun mod, iar Cutii automate ofera un serviciu complet de reparatii al cutiei automate, inclusiv piese de cutie automate si cutii de viteze reconditionate, pentru a va asigura ca totul este in functiune. La firma noastra, va punem la dispozitie tot ce e nevoie pentru ca masina dumneavoastra cu cutie automata sa functioneze ca noua ! Asadar, cea mai buna alegere pentru masina dumneavoastra o reprezinta Cutii automate ! Alegeti cu incredere si fara griji masinile cu Cutii automate !

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *