Medalii personalizate pentru competitii, aniversari sau distinctii

medalii personalizate

medalii personalizate

Inca din cele mai indepartate timpuri, oamenii au participat la diverse competitii din domenii diferite cu scopul de a castiga o medalie de aur, argint sau bronz. Desigur, premiul poate varia de la caz la caz, insa cea mai cunoscuta forma de a rasplati efortul si vitejia unui participant a ramas medalia. Aceasta este o piesa de metal similara cu o moneda, ce poate fi personalizata cu usurinta in functie de tema competiei sau evenimentului respectiv.

Asadar, in cazul in care faceti parte din cei care se ocupa de astfel de evenimente si sunteti in cautarea unei firme producatoare de medalii, trofee si alte produse similare, Oltstar Business Group va asteapta cu cele mai bune oferte de medalii personalizate. Acestea sunt realizate fie din material neferos, fie din material feros si sunt obtinute prin procedee de presare, turnare, ambutisare sau gravare. Desigur, procedeul de fabricatie este stabilit in functie de calitatea dorita si minutiozitatea necesara pentru detalii.

Pentru un aspect estetic deosebit si un plus de valoare, aceste medalii personalizate pot fi acoperite cu aur, argint, alama-cupru sau nichel. De asemenea, medaliile pot capata mai multa viata cu ajutorul culorilor, dat fiind ca acestea pot fi vopsite manual cu rasina epoxidica dura si vopsea speciala. Asadar, pentru medalii obtinute cu cele mai noi mijloace tehnologice, puteti apela oricand la aceasta firma specializata.

Rasplateste victoria cu medalii personalizate!

Nimic nu este mai frumos pentru participantii unei competitii decat aplauzele si medaliile primite drept recunostinta pentru eforturile depuse. Cel mai adesea, medaliile sunt acordate sportivilor de performanta, insa acestea pot fi purtate si ca bijuterie sau ornament, atunci cand sunt realizate sub forma de medalion. Aceste medalii personalizate nu sunt destinate in mod exclusiv sportivilor, ele fiind utile in mai multe situatii. De exemplu, de-a lungul timpului s-au acordat medalii persoanelor care au servit tara si statul exemplar, institutiilor si organizatiilor cu merite deosebite, situatiilor exceptionale si in multe alte cazuri.

Medaliile pot avea forme si dimensiuni diverse, astfel ca acestea nu pot fi mereu purtate la gat. De foarte multe ori intalnim medalii realizate sub forma unor obiecte de birou, depozitate intr-o cutie speciala care sa le puna in evidenta unicitatea si importanta. Desigur, exista  o multime de alte tipuri de medalii, asa cum sunt cele religioase, turistice, comemorative, private etc. Insa, cele mai faimoase tipuri de medalii sunt cele din aur, argint si bronz, oferite in ordinea importantei mentionate.

Medalii personalizate pentru jocuri, campionate si alte evenimente

Orice competitie, indiferent de domeniu, presupune acordarea unor medalii sau trofee celor care au reusit sa ocupe primele trei locuri. Medalia reprezinta un simbol al castigului si victoriei, aceasta fiind realizata inca din cele mai indepartate timpuri. Nimic nu poate fi mai important decat ziua premierii, zi in care fiecare castigator primeste recompensa mult dorita si asteptata. De aceea, Oltstar Business Group va asteapta cu o gama variata de medalii personalizate, pe care le puteti comanda in functie de necesitati si preferinte.