Personale

Men and Women Cant be friends?

Este o intrebare grea,cu raspunsuri multiple.Depinde de circumstantele in care te poti afla.Barbatii pot fi doar prieteni cu femeile cand au in comun anumite chesti utile pentru amandoi.Locul de munca,faptul ca sunt vecini de cartier,frecventeaza acelasi cerc de prieteni,sunt in cadrul unei facultati ect.Personal nu am inca o persoana de sex feminin ca sa o pot considera prieten, doar unele cunostinte cu care ma pot intalni ocazional.

Acum exista si posibilitatea ca femeia sa considere un prieten barbat nestiind exact care sunt interesele lui.La fel se poate intampla si invers.Depinde de fiecare daca vrea sa-si tina in control procentul de atractie.Care poate fi mai mare sau mai mic.Totusi cred ca se poate.

.

4 Comments

 • Pato Basil

  eu cred ca e complicat :)), dar adevarat ce a vrut sa reiasa din clip!

  Reply
 • Nice

  Pot fi amici foarte buni pe o perioada mai lunga de timp, pot fi colegi excelenti, chiar si prieteni o scurta perioada de timp, dar prieteni pe viata? Ma indoiesc. In timp fiecare isi gaseste jumatatea si drumurile lor se despart. Sau realizeaza ca tocmai acel prieten e jumatatea mult asteptata si din prietenie se naste o relatie de dragoste.

  Reply
 • Yamasha

  cam da…prieteni pe viata cam greu…cel mult cunostinte..

  Reply
 • Război în...1

  Ce legătură complicată:))

  Reply

Leave a Reply