Credinta

Mesaj divin

O Biblie veche zacea pe o taraba printre alte sute de carti la fel de vechi.Multi oameni o ridicasera si-a rasfoisera paginile ingalbenite.Nu era intr-o stare prea buna si valoarea ei era apreciata la 2 lire.Astfel,Biblia a fost pusa impreuna ca cartile care urmau sa fie aruncate.Insa in ultimul momen,un barbat a privit-o,s-a grabit cu spre vanzator si a platit suma nesemnificativa.Acea Biblie era o versiune Gutenburg originala,estimata la mai mult de un milion de lire.

Sunt multi oameni care rasfoiesc paginile Bibliei,dar nu gasesc marea sa valoare din cauza necredintei.Marea valoare a Biblie nu consta in versiunea Gutenberg,ci in ascultare si acceptarea mesajului ei divin.

Unele carti informeaza,altele reformeaza,insa numai Biblia transforma.Prea putini oameni vor sa se apropie de Dumnezeu prin Cuvantul Sfant.Preferam altceva decat sa citim ce este cu adevarat important pentru viata noastra..

5 Comments

 • Tandrei

  Deh, macar s-a aranjat din punct de vedere financiar!

  Reply
 • Adi

  Eu nu cred ca omul ala a vandut cartea imediat ce a dat 2 lire pe ea si i-a aflat pretul adevarat. Daca intr-adevar a cumparat-o ca Biblie (gen carte de avut in casa) nu a vandut-o imediat..

  Reply
 • Derscanu

  Nu s-a gasit inca o carte mai valoroasa decat Biblia. In Biblie gasim toate informatiile de care avem nevoie pentru a intelege rostul nostru in aceasta lume.

  Reply
 • Grig

  Prea putini sunt cei ce sunt capabili sa o inteleaga …Biblia repreyinta o lectura grea si din pacate nici macar 80% din preoti nu au inteles-o. (parerea mea)

  Reply
 • hemp

  Accelerarea libert ii Indice de nume Lista ilustra iilor.. Prefa de Ileana oldea Nu in eleg engleza spunea Picasso i totu i engleza exist ! Parafrazandu-l am putea spune c destui oameni nu in eleg pictura arta in general i totu i pictura arta in general exist . Picasso mai remarca de asemenea c Pu ini oameni in eleg ceva din art i nu oricui ii este dat s fie sensibil la pictur .

  Reply

Leave a Reply