Metoda inedita de combatere a evaziunii

Metoda inedita de combatere a evaziunii in Grecia: pleci fara sa platesti, daca nu primesti bon fiscal.Clientii barurilor, restaurantelor, cafenelelor si ai altor retaileri de bunuri si servicii din Grecia vor avea dreptul sa plece fara sa plateasca daca nu primesc bon fiscal, potrivit unei reglementari care urmeaza sa fie prezentate de Ministerul Dezvoltarii.
Metoda inedita de combatere a evaziunii in Grecia: pleci fara sa platesti, daca nu primesti bon fiscal.
Aceasta masura, fara precedent, vizeaza reducerea evaziunii fiscale si ar putea fi aplicata de saptamana viitoare, scrie cotidianul elen Kathimerini, citat de Mediafax.


Restaurantele, cafenelele si alte afaceri din aceeasi categorie vor fi nevoite sa informeze in meniu clientii cu privire la acest drept.

La furnizorii de produse industriale, preturile vor fi afisate cu si fara TVA, inclusiv pe bon. Restaurantele vor fi nevoite, de asemenea, sa prezinte preturile cu si fara taxa.

4 thoughts on “Metoda inedita de combatere a evaziunii

  1. dar la greci sunt si acum… metode in vigoare. Ei la sfarsit de an duc toate bonurile adunate peste an si le deconteaza nu stiu ce cheltuieli ministerul lor de finante.

Comments are closed.