Metode inteligente de a tine evidenta sanatatii

Bratara inteligenta Partron PWB 250 este un gadget destinat persoanelor care doresc sa tina evidenta ritmului cardiac, pasilor facuti, arderilor calorice si altor informatii utile pentru monitorizarea sanatatii si imbunatatirea conditiei fizice.

PWB 250 detine 5 senzori ce monitorizeaza activitatea cardiaca sau activitatea in timpul somnului. Este ideala pentru cei care merg la sala sau persoanelor care se confrunta cu probleme ale somnului. Bratara inteligenta se poate conecta la smartphone-ul utilizatorului prin Bluetooth. Este compatibia cu sistemele Ios si Android, Poti, astfel, primi notificari de apeluri si poti vedea cine te suna fara a scoate telefonul din buzunra,

Aplicatia Urban Fit (disponibila in Google Play si AppStore) permite analiza datelor monitorizate de bratara intr-un mod simplu si intuitiv. Poti, de asemenea seta anumite obiective – de exemplu, numarul de pasi pe care doresti sa il faci zilnic – si primesti notificari atunci cand ai atins limita dorita.

Foarte interesant, pentru modelul PWB 250 ai posibilitatea de a seta o alarma sau poti primi notificari din Google Calendar. Utilizatorul este notificat prin vibratii si transmiterea unui mesaj pe Display.

Bratara poate fi purtata aproape oriunde, deoarece este rezistenta la un mediu umed, chiar si la transpiratie excesiva. Data fiind protectia de tip IPX8, o poti pastra in timpul dusului sau chiar in piscina, pentru o perioada limitata de timp.

Bratara Partron PWB 250 este fabricata dintr-un silicon special ce nu permite particulelor de praf sa se infiltreze in interiorul mecanismului.

Acest dispozitiv poate fi cadoul perfect pentru o persoana draga ce adora activitatile sportive.

Bateria acestui gadget ramane incarcata timp de 7 zile dupa care poate fi incarcata la acumulatorul aferent.

In Marea Britanie, in anul 2017 bratara Partron PWB 250 a fost cel mai achizitionat produs de catre pasionatii de fitness dar si de persoanele care doresc sa isi monitorizeze in mod frecvent corpul.

Produsul poate fi achizitionat de pe magazinul online Alecoair.ro la un pret de 259 lei (la momentul scrierii acestui articol), un pret ce recomanda bratara PWB250 ca fiind unul dintre cele mai accesibile gadgeturi de acest gen de pe piata.

Bratara Partron PWB 250 este o investitie sigura care va va aduce numai beneficii!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *