Miere Manuka Kfactor Wedderspoon –adevarata miere

Mierea de Manuka mai mult decat un aliment

Evident ca nu orice miere este la fel. Gustul poate fi dulce, monoflora sau poliflora, o putem folosi ca inlocuitor pentru zahar in alimentatie, dar asta nu o transforma in medicament. Este un aliment deosebit plin de minerale si de enzime active, care imbunatatesc prin consumare sanatatea, dar ramane un aliment.

Miere Manuka Kfactor Wedderspoon – de ce un nume atat de complicat pentru o miere?

Pentru ca  tipul de miere Manuka Kfactor Wedderspoon este in primul rand un medicament. Ea este produsa de firma neozeelandeza Wedderspoon, firma cunoscuta la nivel mondial pentru produsele de calitate superioara pe care le produce si livreaza. Ea produce mierea de Manuka, dar si alte produse pe baza de miere, cu efect excelent in tratarea diferitelor afectiuni ale organismului si care inlocuiesc cu succes alte produse care nu au in compunerea lor decat cantitati mari de zahar si o aroma artificiala, fiind nesanatoase.

Firma Wedderspoon a creat un sistem de clasificari si certificari unic…

…pentru ca atunci cand un client cumpara miere Manuka Kfactor Wedderspoon sa stie pe ce a dat banii, care ii sunt avantajele pentru sanatate sau/si in alimentatie.

Iata mai jos certificarile si clasificariile:

-clasificarea MGO care indica continutul de metiglioxal, cu cat este mai mare efectul antibacterial este mai puternic

-clasificarea UMF indica nivelul de metiglioxal si nivelul de dihidroxiacetona

-clasificarea NPA (Non Peroxide Activity) indicand nivelul de activitate non –peroxidica a mierii

-clasificarea TA – raport dintre NPA si PA

-certificarea 100% RAW adica produsul este crud, fara pasteurizare, astefel incat proprietatile din mierea Manuka Kfactor Wedderspoon se regasesc pe deplin in produsul acesta

-certificarea Non-GMO (non-Genetically Modified Organism), indica un continut pur al mierii, fara organisme modificate genetic

-Ultima certificare – cea mai importanta dintre toate este Kfactorul (sistem de certificare holistica in etape) – 12, 16, 22 – care arata cat continut de granule de polen Manuka are mierea. 12 inseamna 65% continut de granule de polen, 16 inseamna 75% granule de polen, 22 certifica o prezenta de 90% granule de polen in mierea Manuka Kfactor Wedderspoon.

Antibioticul natural suprem

Tot acest sistem de certificari si clasificarieste foarte important pentru neozeelandezii de la Wedderspoon si evident pentru client care plateste pentru un produs superior si foarte sanatos.

Ideea principala cu care vine aceasta miere este de a fi eficienta in distrugerea bacteriilor periculoase, acolo unde antibioticele s-au dovedit incapabile de rezultate rapide si depline. Mierea Manuka Kfactor Wedderspoon este capabila de rezultate superioare antibioticelor de pe piata, nefiind un produs artificial care are efecte secundare in lupta cu infectiile uneori la fel de distructive pentru sanatate precum virusii si bacteriile insasi. Mierea Manuka Kfactor Wedderspoon fiind totalmente naturala nu are efecte secundare, precautiile trebuind luate doar in cazul femeilor gravide si a copiilor sub 18 luni. De asemenea in cazul diabeticilor acestia trebuie sa ceara sfatul doctorului daca vor sa foloseasca mierea Manuka Kfactor Wedderspoon in alimentatie.

Pentru un efect maxim se recomanda o perioada de minim o luna pentru cura cu mierea Manuka..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *