Moartea vine pe scuter.

Titlul e cam dur dar trebuie sa luam masuri.In sensul ca urmeaza sa se joace meciul decisiv din europa league dintre Napoli si Steaua.Ca si suporter al echipei steaua daca as fi nu mas duce la Napoli nici platit.Acolo se cam practica jafurile pe scuter si daca e nevoie scot si cutitul la tine fara nici o problema.Sigur se va lasa cu scandal daca suporteri Roamani vor vrea sa faca deplasarea acolo.Nu-i inteleg pe cei care fac aceaste deplasari mai mult decat riscante pentru propia viata.Stati acasa in fata televizorului si terminati cu prostiile…sincer asta as face.”Ce sa face ei daca merg 500, cand aia sunt 70.000? Oricum nu se vor auzi! Daca au fost atatea amenintari si toata lumea spune ca este periculos, cum sa-ti lasi copilul sa se duca la acolo?” zice nea Gigi.

6 thoughts on “Moartea vine pe scuter.

  1. Ii cauta moartea .. bine poate nu inteleg fenomenul ca suporter.. doar ca fotbalist.. si am stat toata viata mea doar in iarba nu si in tribune.. dar nu merita riscul de a vedea meciul pe viu, odata ce ti-o ai promisa rau.. :))

  2. cutit… :)) rar se scoate cutitul sau sabii, topoare cum se face prin alte vesturi salbatice. in napoli si mai ales in sicilia cu un glont se rezolva mereu problema.

    oricum nu vad sa aibe stelutza mari sanse, napoli este intr-o forma mare si acasa rar are probleme.

Comments are closed.