articole Comunicate de presa

Motopompa imi aduce raul in gradina

Soarele musca puternic cu razele sale parca ar fi un sarpe veninos. In gradina mor pe rand florile, fasolea, rosiile si ardei, castravetii si dovleceii. Se ofilesc incet, progresiv si ma privesc cu repros ca nu intreprind nimic sa le salvez viata. Par sa se uite in ochii mei si sa ma certe ca niste copii:

-Daca tot ne-ai adus pe lume, de ce nu ai grija sa ne dai apa?

Stiti ce este frustrant? La 100 de metri de casa mea curge un parau care izvoraste din munti, probabil ca plantele il si aud de aceea se supara mai tare. Este adevarat ca am si apa curenta, dar as plati enorm costul facturii. Cu motopompe pot avea apa gratis in gradina, in baie si in piscina din curte.

Cand aveam timp mai mult caram cu galetile apa din paraul ce vine din munti, dar efortul era supraomenesc. Aduceam peste 100 de galeti si tot nu puteam sa le dam de baut tuturor plantelor.

539 de lei costa cea mai ieftina motopompa care asigura apa curata pentru gradina si consumul casnic.

Am uitat sa va spun ca nu stropesc niciodata plantele din gradina impotriva daunatorilor si utilizez numai ingrasaminte naturale, deci imi asigur legume si fructe bio in modul cel mai simplu cu putinta.

Dar motopompa imi este de folos si cand se dezlantuiesc ploile, iar apa intra in beci si in santuri. Cu ajutorul ei scot apa din curte si o redirectionez catre santul de la marginea soselei.

Exista motopompe care pot fi comandate in modul cel mai simplu cu putinta si nici nu costa o avere. In functie de reteau in care te afli, poti da un telefon la Orange: 0758-311-745 Vodafone: 0724-873-417, iar produsul iti este livrat la domiciliu.

Recolta ta nu se va mai ofili, iar casa nu se va umple de igrasie din cauza apei din beci..

No Comments Found

Leave a Reply