Sport

Mutu nu se potoleste nici in 2011

Scandal urias cu Mutu la Fiorentina. Cesena a batut palma cu trupa lui Mutu pentru ca romanul sa joace acolo ca imprumut pe un salariu mai mare de 2.5 milioane de euro, dar Mutu a refuzat sa plece la echipa de pe 18 din Italia.

Plin de nervi ca nu a fost convocat pentru meciul cu Bologna, Mutu a plecat de la antrenament injurand presa si, conform ziaristilor italieni, a sarit sa-l bata pe Mihajlovic.

Fiorentina a emis un comunicat de presa oficial in care anunta ca Mutu va fi dat in judecata pentru aceste gesturi.Si eu care credeam ca o sa vedem un alt Mutu in 2011,iata el e. ­čÖé

“Jucatorul Adrian Mutu a parasit unilateral si fara sa dea vreo explicatie antrenamentul de astazi. In urma acestui fapt, care aduce pagube clubului, Mutu a fost scos din lot pentru meciul cu Bologna. Imediat a avut loc o intalnire intre conducatorii clubului si reprezentantii jucatorului pentru a discuta viitorul lui Mutu. Acest act de insubordonare si de lipsa de respect pentru club, cumulate cu alte probleme in care a fost implicat Mutu, constrang clubul Fiorentina sa-si rezerve dreptul de a deschide actiuni impotriva lui, in plan sportiv si civil”, se arata in comunicatul clubului.

.

5 Comments

 • Bogdan

  p─âcat de el c─â e talentat

  Reply
 • daniel rus

  mutu trebuie aruncat la cosul de gunoi al omenirii

  Reply
 • hAnN18Al

  Omul are nervii intinsi la maximum, iar astia nu-l scutesc. Pentru el ar fi cel mai bine sa plece. Fiorentina va pierde enorm prin indepartarea lui. Deja se vede unde sunt.

  Reply
 • Pato Basil

  doar el e briliantul ce credeai ca nu mai “straluce”

  Reply
 • val33ntyn

  pacat de el ca e un jucator bun

  Reply

Leave a Reply