Muzeul deseurilor

Da Romania are singurul muzeu al deseurilor din Europa si iata ca putem fi si inventivi.Poate asa lumea care intra la muzeu o sa vada cei acolo si se va gandi mai mult la aruncarea gunoiului asa oriunde si oricat.Nu e nici ieftin şi nici scump ci e obligatoriu să protejezi natura şi locul în care poţi să începi să faci asta cu succes e tocmai într-un mall.Muzeul Deşeurilor, realizat de Asociaţia Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă (CEDD) şi Ministerul Mediului şi Pădurilor, cu ajutorul AFI Palace Cotroceni, are 15 zone dedicate diverselor fluxuri de deşeuri municipale şi o zonă specială de curs, pentru elevii din clasele I-VIII.

Una dintre  atracţii este “Traseul Deşeurilor” – o zonă delimitată de un gard de panouri printate, în lungime de 60 m, traseu ce va prezenta istoria tuturor fluxurilor de deşeuri, din momentul în care decidem că ne debarasăm de ele şi până la tratare, reciclare, valorificare sau eliminare finală, potrivit unui comunicat CEDD.

4 thoughts on “Muzeul deseurilor

  1. fuck ce nasol sa taie pomii ,apropo vezi ca din cauza la www toate comentariile mele au intrat in spam te rog sa le aprobi si nu mai folosesc www

Comments are closed.