Comunicate de presa

Muzica nunta – spectacol de zile mari !

  • By
  • 21 septembrie 2017

 

Muzica traditionala romaneasca trece printr-o perioada de tranzitie, iar odata cu aceasta lautarii si muzicantii încearca sa-si gaseasca locul în evenimentele fericite din viata oamenilor, împletind cu maiestrie mai multe genuri muzicale, temelia fiind muzica de petrecere si cea lautareasca, încercand astfel sa multumeasca fiecare invitat si sa fie pe gustul tuturor.

Taraful nostru de nunta acompaniaza si dirijeaza nuntasii si oaspetii pe parcursul evenimentelor, puncteaza momentele cele mai frumoase si este mandru sa aduca bucurie si pofta de petrecere cu melodii vechi si noi, cu instrumente traditionale si voci deosebite, cu muzica de petrecere si lautareasca dar si cafe concert.
Muzica nunta inspira iubire de frumos si neaos si reuseste sa trezeasca în sufletele oamenilor dragostea pentru muzica lautareasca si de petrecere, în speranta ca lautarii vor continua sa fie pretuiti si-si vor pastra identitatea si locul bine meritat la petreceri.

Muzica nunta  vă oferă un program artistic variat, compus din muzică populară tradițională ce acoperă toate zonele țării, muzică de petrecere, muzică ușoară românească și internațională, muzică instrumentală de virtuozitate, café-concert.

De asemenea asigurăm sonorizarea necesară pentru realizarea actului artistic compusă din echipamente audio de ultimă generație, microfoane wireless ce asigură mobilitatea interpreților şi sistem de lumini.

Prin intermediul Muzica nunta, petrecerea dvs. se va transforma într-un adevărat spectacol ce va deveni apoi una dintre cele mai frumoase amintiri.

Așadar, dacă vă doriți o nuntă de neuitat, vreți ca micuțul dvs. să fie sărbătorit așa cum se cuvine la botez, sau aveți un eveniment ce merită celebrat într-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de naștere,  Muzica nunta vă oferă muzica ideală.

Echipa noastra, dupa o analiza a multor evinemente, a conceput un playlist in care abordeaza cele mai frumoase si cunoscute melodi clasice si preclasice din toate timpurile, cat si melodi consacrate de caffe concert sau evergreen.Muzica nunta este formula ceea mai completa pentru nunta sau eveniment in care sa se regaseasca instrumente traditionale pentru muzica populara si de petrecere. Muzica nunta este ceea mai importanta, ea trebuie aleasa cu grija, iar echipa noastra impreuna cu dumneavoastra va stabili  melodiile dumneavoastra preferate.

Muzica nunta este special conceput de catre membrii echipei Muzica nunta, sa fie compact si cu un numar restrans de instrumentisti. pentru ca, costul evenimentului dumneavoastra sa fie cat mai redus. Muzica nunta -conceptul de formatie pentru nunta apare odata cu evolutia intrumentelor ,cu referire directa la sistetizator (orga/clapa). ce inlocuieste cu succes nelipsitul tambal si contrabass din componenta tarafului traditional. Muzica nunta poate fi alcatuita din minim 2-3 membri(artisti).

Datorita evolutiei technici si a pretentiilor auditoriului ,repertoriul muzical a fost largit odata cu evolutia pietei muzicale (noi stiluri muzicale,piese consacrate,muzica caffe concert,muzica ambientala).
Alegerea de catre miri a Muzica nunta tine strict de preferinta fiecaruia, de buget, de invitati si de locatia unde se desfasoara evenimentul dumneavoastra.

Muzica nunta va va surprinde cu multitudinea de genuri muzicale de la :cover-uri,muzica greceasca,jazz,muzica usoara romaneasca si internationala.Din dorinta de a putea satisface cerintele dumneavoastra, avem o echipa completa de profesionisti care cuprinde si . Dj cu experienta mare , indiferent de tipul evenimentului dumneavoastra ( nunti, petreceri private, de firma, botez etc).
In functie de preferintele dumneavoastra muzicale, echipa Muzica nunta vine in sprijinul dumneavoastra cu oferte personalizate in functie de: locatie,numar de invitati,data evenimentului,disponibilitatea artistilor..

No Comments Found

Leave a Reply