Ne lipseste credinta?

Azi am fost la biserica,asa cum fac in fiecare duminica de aproape 2 ani.Atunci cand am fost prima data pentru ca vroiam sa cunosc mai bine credinta si pe Dumnezeu am simtit o cercetare sfanta a sufletului meu si am decis ca e momentul sa nu il mai ignor pe Dumnezeu.Ignoranta si lipsa credintei in viata unui om nu poate sa duca la ceva bun niciodata.Cine vrea sa se roage si sa Il cunoasca pe Dumnezeu intradevar o poate face fara nici un fel de retinere.Dupa ce am fost la biserica prima data am inceput sa ma rog,Dumnezeu mi-a atins sufletul cu dragostea Lui cea mare.Viata mea a fost si este schimbata in bine datorita LUI.E ceva minunat care nu se poate scrie sa intelegi ci doar sa traiesti pe pilea ta.Sa nu mergi la biserica Duminica si stai acasa si sa faci ce crezi tu ca e mai bine pentru tine cu siguranta ca gresesti.Ingnoranta si lipsa credintei duce la pierderea sufletului incet incet dar sigur.Va recomand din toata inima mea sa mergeti la biserica si sa intelegeti credinta si pe Creator.Lui ii pasa de tine,tie?Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti.Amin.

Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi, Hristos a murit pentru noi. (Rom.5:8)

Dragostea nu face rau aproapelui: dragostea deci este implinirea Legii. (Rom.13:10)

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, (1Cor.13:4)

Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi „ca un prinos si ca o jertfa de bun miros – lui Dumnezeu. (Efes.5:2)

Harul Domnului Isus Hristos si dragostea lui Dumnezeu, si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu voi cu toti! Amin. (2Cor.13:14)

Dar Dumnezeu, care este bogat in indurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, (Efes.2:4)

8 thoughts on “Ne lipseste credinta?

  1. adevarul este ca nu prea mai e credinta si usor, usor incepe sa se stinga credinta tuturor, generatia viitoare, adica copii ce au acum 2-5 ani nu prea mai invata nimid despre credinta in Dumnezeu… totusi sunt si exceptii dar foarte putine

  2. Ai foarte mare dreptate. In curand va disparea credinta, dar se vor inmultii bisericile ca si ciupercile dupa ploaie!

  3. A merge la Biserica este o conditie necesara, dar nu suficienta pentru a te numi „bun crestin”. Este un pas. Din pacate in acest spatiu de credinta nu vei gasi intotdeauna acele modele care sa te calauzeasca in viata … Spun din pacate …
    Eu am avut norocul in ultimii ani sa cunosc cativa parinti tineri exceptionali, dar acestia sunt niste exceptii … din pacate (o spun din nou)

  4. fiecare decide pentru el si foarte important este sa alegem credinta si pe Dumnezeu.E alegerea fiecaruia…

  5. salut..fiecare isi alege destinul dar eu daca m-am nascut ortodox asa raman nu ma schimb dupa cum bate vantul.tu bucuras ce zici??am sau nu dreptate?lumea s-a schimbat mult dar religia nu se poate schimba omul ca asa se simte bine.e ceva nativ.de ce te-ai dezis de ortodoxie bucure??te stiam altfel.acum esti altfel.am copilarit impreuna si jucam fotbal dar te-ai scimbat frate.fiecare are drumul lui in viata…..raspunsul meu la acest articol este DA..TU ESTI DOVADA.ai fost ortodox si acum nu stiu ce religie mai esti…spune adevarul…CATALIN.

  6. @Catalin: ma simt obligat sa raspund mai multor intrebari.
    Un om nu se poate naste cu o religie ci doar se naste si religia o alege cand devine constient sa poata alege.Ori cu Dumnezeu ori impotriva Lui.La sfarsitul vieti vine scadenta.Nu m-am dezis de ortodoxie pur si simplu nu mai sunt de acord cu practicile care sunt in „biserica” ortodoxa care nu respecta adevarul din biblie.Nu am fost ortodox,ci doar parinti mei mergeau la ortodoxi la biserica asta nu inseamna automat ca eram ortodox.Eram necredicios si acum sunt credicios de cand Dumnezeu mi-a deschis inima si mintea asupra adevarului din biblie.Dumnezeu sa te binecuvinteze Cataline si sa ne auzim cu bine.Nu religia conteaza ci daca respecti Cuvantul Lui Dumnezeu si esti ascultator de EL.

Comments are closed.