Neadaptat

In fiecare zi cand vin de la munca inevitabil vad cum se mai imbraca si incalta lumea.Apropo de incaltaminte vad diferiti tineri (13-20 ani) de scoala si nu numai incaltati in tenesi cu sau fara panza.Din aceeia subtiri de vara.Nu inteleg de ce majoritatea poarta cel putin o incaltaminte contra frigului si zapazii de afara si ei umpla cu niste ”pispirei” in picioare.Cand ii vad asa de iconstienti cu sanatatea lor nu pot sa-i inteleg.Nu au bani de incaltaminte? sau habar nu au cu ce se incalta oamenii iarna si mai ales cand afara e zapada…poate ma lamureste cineva.

11 thoughts on “Neadaptat

 1. Problema este ca asa este moda, daca nu am tenesi nu sunt in trend cu lumea, vrei sa nu ma mai placa fetele ? Fite, ce sti tu..

 2. Eu iarna am niste ghete sport… ba chiar si bocanci daca e cazul.
  cand e uscat e drept ca port incaltaminte sport celebrii adidasi nu firma, dar asa cica le zice la noi. Tenisii mie nu-mi plac.
  Cat despre faza cu pretul nu cred fiindca sunt unii care pot costa peste 250 de ron daca te gandesti la firma converse!

 3. Am aflat eu zilele astea ca oamenii care poarta „pispirei”, cum le zici tu, iarna sunt de fapt oameni pe care nu-i intereseaza ce trebuie sa poarte, ci oameni care poarta doar ceea ce vor.

 4. si eu port adidasi iarna. si ghete dar foarte rar.
  ce-i drept nu stiu daca as putea merge in tenisi de panza….

 5. Să porţi teneşi înseamnă să fi la modă. Atât! De altceva nu ai nevoie când ai 15-16 ani ca să ştii cu ce te-ncalţi mâine, indiferent de vremea de afară 🙂

 6. Stilizer nu ai dreptate: Asta e o prostie. Poti gasi niste incaltari super care sunt si la moda si in trend.
  Iarna asta am cautat foarte mult incaltaminte si m-am oprit la niste Converse imblaniti si cred ca lumea te ia mai de om sanatos decat cu niste tenesi iarna.

Comments are closed.