Comunicate de presa Internet

Nevoia de consultanta finaciara autorizata si profesionista

Imi aduc aminte cati bani au pierdut prietenii si cunostintele mele in ingineriile financiare puse la punct de infractori dupa Revolutie.
De la jocul stradal Alba-neagra, la sistemele piramidale de facut bani care promiteau castiguri de 200%. Febra castigurilor astronomice nemuncite se intindea ca o pecingine, iar oamenii se imprumutau la CAR isi vindeau bunurile de pret, sa depuna banii la CARITAS.
Nevoie de consultanta financiara a devenit permanenta omului modern, caruia ii merge foarte bine un timp, dar poate fi afectat si de criza economica, de concediere sau de imbolnavire.
Nevoia de asigurare facultativa de sanatate, de asigurare de viata sau a veniturilor la batranete este de maxima importanta, mai ales cand omul este sanatos, obtine castiguri mari si poate indrepta o serie din veniturile sale in aceste fonduri ale prevederii.
In cazul in care doriti consultanta sigura, autorizata si profesionista, apelati la OVB Romania care mediaza pentru dumneavoastra cele mai avantajoase asigurari la parteneri de incredere. Obv are vechime mare pe piata de profil din Europa, iar activitatea vasta pe care o desfasoara la nivel international ca si vechimea acesteia reprezinta garantul priceperii si seriozitatii.
Compania se ocupa de 40 de ani de medierea asigurarilor in statele europene numarand peste 3,1 milioane de clienti multumiti si fideli.
In prezent Ovb se afla in plina ascensiune fiindca vin noi clienti alaturi de cei vechi datorita serviciilor de calitate premium. In Romania compania isi desfasoara activitatea de 12 ani si le ofera romanilor urmatoarele tipuri de asigurari:
-de sanatate, care constau atat in posibilitatea internarii intr-o clinica privata in caz de imbolnavire, dar si primirea unei sume lunare necesare tratamentului, in cazul in care asiguratul nu mai este apt de munca pentru o vreme.
-asigurare de viata. De la consultantii companiei am aflat adevarul despre acest tip de asigurare. Conform mentalitatii eronate se credea ca acest tip de asigurare serveste familiei, dupa decesul celui asigurat, dar ajutorul este complex. Vorbim de sume lunare acordate pe intreaga perioada a invaliditatii in cazul unui accident grav sau a pierderii capacitatii de munca pentru un anumit timp. Si in cazul in care asiguratul nu va mai putea lucra o zi, el va fi sustinut financiar.
-asigurarea pensiei facultative. Tocmai la batranete, cand oamenii au nevoie de mai multa ingrijire si tratamente, veniturile scad. Omul intelept pune de la tinerete un ban la pastrare pentru zilele negre. Am incercat sa imi fac un cont in banca, dar trebuie sa va marturisesc ca la aparitia unei tentatii (haine, excursie) contul se golea, de aceea numai una dintre asigurarilemediate de ovb reprezinta cea mai eficienta forma de economisire.
Dupa ce am primit consultanta de la cei mai buni consultanti financiari, iata care este modalitatea mea concreta de a fi prevazatoare fata de viitorul incert:
-detin polita de asigurare de sanatate facultativa. Consider ca investitia in sanatate este mai valoroasa decat aurul si diamantele lumii.
-am polita de asigurare de viata, nu numai pentru cei dragi, fiindca in acest moment inca nu-mi pot accepta sfarsitul, dar si pentru mine. Imi place sa ajut si sa nu fiu niciodata perceputa ca o povara.
-achit lunar si o suma pentru pensia facultativa
-depun lunar 200 de lei la CAR si nu ma ating de acesta suma, pe care o voi ridica-o la momentul potrivit..

No Comments Found

Leave a Reply