Nokia 100 Black.

Daca toti ceilalti blogari mai mult sau mai putin cunoscuti decat mine prezinta noiele achiziti de top eu o sa prezint telefonul pe care abia ce l-am comandat pe emag.Nokia 100 black.Vechiul telefon era bun nimic de zis doar ca avea touchscreen si fiind la prima experienta de acest gen nu prea m-am impacat cu el chiar asa bine.L-am vandut unui vecin cu 80 de lei cu toate ca merita mai mult.E foare bine ca am scapat de el si am apelat la cea mai ieftina si buna varianta pentru mine un Nokia clasic nou.

[symple_box color=”yellow” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]
Nokia 100 este special conceput pentru viata de zi cu zi – este mic, usor si rezistent si il poti lua cu tine oriunde. Bateria are o capacitate extrem de mare: pana la 35 de zile in standby si 7 ore durata de convorbire, astfel incat vei putea discuta oricat si oricand cu prietenii tai. Nokia 100 are si un pret convenabil, iar ecranul sau cu culori intense iti va oferi un plus de stil si eleganta.
[/symple_box]

8 thoughts on “Nokia 100 Black.

 1. Da ok, daca ai nevoie dor sa „telefonezi” esti telefonul perfect. Insa eu care am nevoie permanenta la internet acces datorita job-ului, tind sa il vad ca pe un telefon invechit.

   1. Il recomanzi cui? Probabil cuiva care nu are nevoie de camera, net, gps etc.
    Legat de autonomie, te asigur ca sunt modele demne de anul 2013 care au autonomie mai buna.

 2. Telefonul perfect pentru cei ce vor doar sa vorbeasca la el.Sa te bucuri de el si la cat mai multe telefoane 🙂

 3. Am si eu acest telefon dar am si un smartphone, in mare parte telefonul il folosesc la lucru deoarece ma suna foarte multi si cu smartphone-ul este mai greu (deblocarea..), il recomand.

 4. Depinde la ce folosesti telefonul..daca vrei doar sa suni si sa dai 2-3 mesaje, e perfect! Daca vrei net si alte functii, trebuie neaparat un smartphone!

Comments are closed.