Nokia in cadere libera

Se pare ca sunt probleme la deocamdata cel mai renumit brand de telefonie mobila,nu se stie pana cand.Samsung Electronics va deveni in acest trimestru cel mai mare producator de smartphone la nivel mondial, devansand gigantul finlandez Nokia, care a dominat piata din 1996, potrivit estimarilor companiei financiare Nomura.In ce conditi vor reusi sasi revina asta urmeaza sa aflam,deocamdata se pare ca aceasta crija loveste pe cei mai mari.In trimestrul viitor, Nokia va fi devansata si deApple, compania finlandeza urmand sa ocupe astfel doar pozitia a treia in clasamentul mondial.

Nokia a pierdut initiativa pe piata smartphone in favoarea iPhone al Apple si aparatelor cu sistemul Android de laGoogle. Pe segmentul aparatelor ieftine, Nokia a fost devansata de producatorii asiatici.
Pe ansamblu, Nokia inca fabrica mai multe telefoane mobile decat Samsung, ca urmare a pozitiei puternice pe piata aparatelor obisnuite si a retelei mai mari de distributie din tarile emergente.Personal folosesc Nokia si intradevar este o marca foarte buna.

8 thoughts on “Nokia in cadere libera

  1. Iţi spun eu .. telefoanele Nokia sunt cele mai bune! Adevarat ca alea cu sistem Android sunt bune pentru internet, dar nu as renunta la nokia pentru nimic.

  2. Eu sunt fan apple si samsung . Motivul fiind ca am avut un nokia de curand , chiar un E90 deoarece mie imi trebuie sa ma conectez pe internet ( din cauza serviciului meu ) .. iar acel telefon dupa 6 luni de folosiinta a „crapat” pur si simplu nu a mai mers si am pierdut date foarte importante . Bineinteles aveam un backup… de atunci eu nu suport emblema „nokia”…

  3. Daca Nokia nu fac repede un switch spre Android o sa aiba de pierdut si mai mult. Sincer, mi-as da telefonul cu Symbian pe 200 RON, este jalnic.

Comments are closed.