Nu am ideii

Nu am o solutie pentru un articol asa ca pana cand o sa vina inspiratie nu aveti ce citi pe blog nimic interesant,dar absolut nimic.Sunt in cautare de inspiratie.Am si la munca o perioada in care se munceste pentru a reveni la marfa pe care o avem de recuperat asa ca sunt si obosit pentru a ma gandii la un articol de interes pentru cineva.In incheiere am o nelamurire personala: unde se va duce apa dupa topirea zapezi din fata casei mele? cred ca trebuie sa scap de zapada pana nu incepe sa se topeasca din ce in ce mai mult…

5 thoughts on “Nu am ideii

  1. depinde cum se topeste zpada.. daca temperatura creste treptat si zapada se va topii treptat si nu v-or fi probleme cu apa.
    insa daca se topeste dintr-o data e cam nasol…

  2. Nu articolele face blog-ul interesant, ci tu ca om… mie mi se pare interesant blog-ul, thema… stai linistit totul va fi bine 🙂

    Cat despre zapada, este o problema…cel mai bine ar fi sa incerci sa o indepartezi cat mai mult de casa (dar daca vecinii nu o fac, apa o sa ajunga si la tine) sau roaga-te sa nu vina un val de caldura sa o topeasca prea rapid !

  3. Relaxeaza-te, odihneste-te si o sa vezi ca si ideile de articole vor aparea curand. Daca esti stresat si obosit nu rezolvi nimic.

Comments are closed.