Credinta

Nu am nevoie de un Dumnezeu stramb

Ma intorceam de la munca cu maxi-taxi si in fata la sofer vad niste iconite mici cica cu feciaora Maria si pruncul Isus plus in alta Domnul Isus.Variantele sunt multiple.Erau acolo la rand 4 la numar.Stateam si ma gandeam aceasta este Dumnezeu pentru noi oameni.Desenat pe o bucata de hartie stramb,trist si fata mereu intr-o parte.Ce fel de Dumnezeu este acesta desenat de oameni stramb si trist? Biblia spune despre Dumnezeu ca este Duh.Duh Sfant.Nu stramb,nu trist si nu plin de amaraciune.

Clar ca e ceva in neregula cu iconitele astea de sunt asa strambe.Practic ar trebuii aruncate in foc direct.Ele nu reprezinta pe Dumnezeul cel viu si atot puternic.

Dumnezeu este plin de dragoste,plin de frumusete,plin de mila si indurare.Avem un Dumnezeu minunat.Si vorbesc din propie experianta.Numai atunci cand te rogi la Dumnezeu poti sa te apropii de El.Dumnezeu vede,aude si raspunde.Noi suntem de vina ca nu il cautam din toata inima.Pacatele noastre pun un zid de despartire intre noi si Dumnezeul cel viu.Binecuvantat si laudat sai fie numele.

.

2 Comments

  • gold account

    Şi aceşti spini idoletrici i-au înţepat până la sânge pe Sfinţii Apostoli. Aceştia i-au îndepărtat cu îndrăzneală, i-au curăţat şi purificat şi în locul lor au semănat sămânţa bună în Dumnezeul Unul, Viu şi Adevărat. Sfinţii Apostoli au îndeplinit această sarcină titanică prin cuvinte, miracole, dragoste şi sacrificiu. Unde au eşuat într-un fel, au izbândit într-altul. Unde nu au putut izbândi în nici un fel, ei au izbândit prin propriul lor sânge şi propria lor moarte. Sângele martiriului lor i-a ars pe idoli ca focul cel viu.

    Reply
  • gold account

    “Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, şi fiecare din voi să fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre, apoi veţi primi darul Duhului Sfant.” (Faptele Apostolilor) Aceasta afirmatie este in deplina concordanta cu ceea ce spunea si Ioan Botezatorul: “Ioan, drept raspuns, a zis tuturor: “Cat despre mine, eu va botez cu apa, dar vine Acela care este mai puternic decat mine si caruia eu nu sunt vrednic sa-I dezleg cureaua incaltamintei. El va va boteza cu Duhul Sfant si cu foc.” (Luca) … “Căci nu se pogorâse încă peste nici unul din ei, ci fuseseră numai botezaţi in Numele Domnului Isus.” (Faptele Apostolilor) … “Şi a poruncit să fie botezaţi in Numele Domnului Isus Hristos.” (Faptele Apostolilor) … “Când au auzit ei aceste vorbe, au fost botezaţi in Numele Domnului Isus.” (Faptele Apostolilor) Dupa cum se poate vedea din toate aceste texte, nu este nici urma de botez in numele Duhului Sfant. De ce doar in Numle lui Isus ? Am spus deja, dar repet: “În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiţi.“ … “El (Hristos) va va boteza cu Duh Sfant.” Adica cu Duhul Lui. Simplu.

    Reply

Leave a Reply