Nu cred in horoscop!

Mai intru pe diferite ziare online din cand in cand si inevitabil vad ca au si horoscop.Horoscop de mai multe feluri.Ca sa intelegeti mai bine o sa dau cateva titluri….

”Ce prevede Horoscopul 2011 pentru copii? ”
”Iată ce-i aşteaptă pe români în 2011! Astrologul Libertăţii ne spune ce au prevăzut stelele pentru ţara noastră”
”2011, Anul Iepurelui în zodiacul chinezesc. Vezi prezicerile pentru această perioadă!   Horoscop şi astrologie ”
”În dialog cu astrele | Răspunsuri la scrisori ”
”Horoscop 2011 | Libertatea îţi spune ce-ţi rezervă astrele în anul care vine .”

Si titlurile pot continua.Binenteles ca s-a inventat si horoscopul sexual ca nu se putea fara.Pentru fiecare zodie in parte logic.

Nu cred nimic din toate aceste inventii ale oamenilor total inutile si de neluat in seama.De ce sa cred ce spun oamenii si inventiile lor? cand eu trebuie sa cred din toata inima ce spune Dumnezeu in biblie si sa merga la biserica pentru a creste in credinta.Doamne iarta-I ca nu stiu ce fac.Un om care are credinta in el nu poate sa creada asa ceva.Iata ce spune Dumnezeu in biblie:

”Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine.” (Ioan.14:1)     …ciudat nu zice nimic de horoscop.

7 thoughts on “Nu cred in horoscop!

  1. Cand spune ca imi va merge prost, horoscopul e o tampenie, dar cand spune ca imi va merge bine … ii dau dreptate 🙂

  2. Uite, stiu ca m-ai criticat atunci cand ti-am zi ca eu cred.Nu vreau sa intelegi gresit, nu cred in orice horoscop.Nu cred in horoscopul din ziare, sau de oriunde.Cred in ceea ce se spune despre zodii.Pentru ca mi-am confirmat oarecum.Ai inteles gresit si atunci cand ai spus ca eu cred in horoscop, si nu in Dumnezeu.Te inseli.In postul acela eu vorbeam despre superstitii.Pe Dumnezeu nu il vad ca fiind o superstitie.In Dumnezeu cred neconditionat.Si dau si pe la biserica.

Comments are closed.