Nu e bine sa postezi orice pe facebook.

Daca pana acum inca nu ati inteles ca nu trebuie sa postezi chiar orice din viata intima pe facebook sau orice alta retea de socializare afla acum ca e mai bine sa stai potolit.Un cuplu din Marea Britanie a ajuns după gratii după ce a postat pe Facebook fotografii de la nuntă.Pai cum asa te casatoresti si ajunge dupa la inchisoare,cam dura faza nu-i asa?

Nicola Derbyshire, în vârstă de 37 de ani, şi Adam Heard, în vârstă de 41 de ani, au ajuns după gratii după ce femeia a postat pe contul personal de Facebook imagini cu cei doi de la nuntă.Britanica, mamă a doi copii, pretindea că nu este căsătorită, nu are nicio relaţie cu vreun bărbat şi că îşi creşte singură minorii, motiv pentru care aceasta a beneficiat de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, notează Daily Mail.

Nicola Derbyshire a justificat autorităţilor prezenţa lui Adam Heard în viaţa ei spunând că acesta este proprietarul casei în care locuieşte alături de copiii ei. În realitate, se pare că cei doi aveau o relaţie, drept care au decis să îşi unească destinele şi în mod oficial. Pentru a se căsători aceştia au ales Cipru.

Totul a ieşit la iveală, după ce femeia a postat pe contul personal de Facebook imagini cu cei doi din timpul ceremoniei de căsătorie. Mai mult, Nicola Derbyshire a distribuit şi un link cu agenţia de nunţi care le-a organizat totul.

article-0-17081F5B000005DC-814_306x453

Asistenţii sociali care o monitorizau pe femeie au fost avertizaţi imediat de gestul femeii, care a beneficiat în perioada 2008-2012 de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, mai scrie cotidianul britanic Daily Mail.Cuplul a fost imediat arestat imediat cum a ajuns pe teritoriul Marii Britanii. În urma procesului care a început de îndată ce aceştia au fost arestaţi s-a decis ca şi bărbatul să plătească alături de femeie. Astfel, acesta va trebuie să lucreze 100 de ore în folosul comunităţii şi va trebui să plătească o amendă de aproape 600 de euro. Femeia a fost condamnată la 12 săptămâni de închisoare. Aceasta va trebui să presteze şi ea muncă în folosul comunităţii: 200 de ore şi va avea de plătit o amendă de aproape 680 de euro.

Asadar nu postati orice pe oriunde sau cel putin nu da dovada de protie cand o faci :))

One thought on “Nu e bine sa postezi orice pe facebook.

Comments are closed.