Nu e bine sa stai prea mult timp cu parintii.

Chiar daca intr-adevar situatia de la noi din tara nu e foarte buna cand vine vorba de achizitionarea unui apartament, pentru tineri in general nu e bine sa stai cu parintii foarte mult timp. Apartamentele noi sunt realizate cu finisaj complet: gresie, faianta, termopane 2,3 camere cu feronerie si geamuri four season (protectie solara ridicata pe timp de vara si coeficient ridicat de izolare termica iarna), aparate aer conditionat, lavabil, parchet, calorifere, centrala proprie apartament, usi interior, usa metalica exterior. Locatia este una important mai ales pentru cei care doresc sa caute un apartament in Iasi Konak Residence. Noul proiect, Konak Residence, vine cu o schimbare majoră, aducând avantajele unei locuințe de tip conac ( vila romanească ) pe piața apartamentelor din Iași.

Aveti posibilitatea vizionari apartamentelor noi si rezervarii apartamentelor. Fiind vorba despre apartamente noi si in calitate de dezvoltatori va putem personaliza apartamentul in functie de preferintele dumneavoastra. Perspectivele pentru piaţă rezidenţială din Iasi încep să fie din ce în ce mai bune. Veştile bune nu se opresc aici. Şi numărul de tranzacţii imobiliare s-a majorat în ultimele 12 luni în Iasi. Pentru 2014, iesenii care doresc să se mute într-o locuinţă nouă vor avea de unde să aleagă. Anul acesta sunt preconizate să se construiască mai multe mii de case şi apartamente noi în aceasta zona. Prețurile medii solicitate pentru apartamentele din Iasi s-au stabilizat atât pe segmentul inferior (zonele de la periferie), cât și pe segmentul mediu-premium (centru, semicentru și Nord). Analiza volumului de oferte din aceasta vara indică, de asemenea, scăderea diferenței dintre volumul de oferte de apartamente din zonele mărginașe și volumul de oferte din centru, semicentru și Nord.

Dezavantaje apartamente vechi.
Cel mai mare dezavantaj il reprezinta gradul de uzura tehnica iar din acest motiv valoarea lui nu va creste in timp sau nici macar nu va ramane aceeasi ca in momentul achizitiei. Nu am luat aici in calcul posibilitatea ca in toti acesti ani sa “beneficiem” de un cutremur.
Alte mari dezavantaje sunt legate de instalatiile electrice si sanitare care pot crea probleme (inundatii, infiltratii, mucegai), lifturile vechi, compartimentarea invechita si intretinerea destul de mare. Instalatiile sunt primele care se deterioreaza intr-un bloc si care din pacate nu pot fi rezolvate doar local, intr-un apartament.