Nu imi place Happy Hour

Recunosc ca de cand a inceput noul sezon Happy Hour a inceput sa nu imi placa mai deloc.Nu mai are farmecul din sezoanele trecute.Sau poate nici nu a avut farmec emisiunea asta de cand a venit mamaruta.Nu am nimic cu Catalin doar ca duce lipsa de subiecte.Mai nou sa implicat trup si suflet sa o aduca la o viata normala pe fata Andei Calugareanu.Ioana Tufar in loc sa se tine de antrenament la sala de fitness pentru a mai slabi cat de cat ea mananca shaorma si hamburger grupa mare.Ce regim mancam ce apucam.Ca sa castige 1000 de euro pe care Maruta i-a pus la bataie ea trebuie sa ajunga la 75 de kilograme.

Maruta a filmat-o cu camera ascunsa si a prins-o manacand numai cheesburger, cartofi prajiti si nici urma de mancare pentru regim.Subiectele mi se par in lipsa de inspiratie clara.Dar ce bine ca am pe linux tv maxe unde pot urmari o emisiune calumea.Daca vreau sa vad ceva de calitate am de unde alege.

9 thoughts on “Nu imi place Happy Hour

  1. Niciodata nu mi-a placut emisiunea aia, cand mai butonam telecomanda mai dadeam peste emisiunea aia, dar sincer am impresia ca nu se potriveste deloc titlul cu formatul emisiunii. Numai o o ra fericita nu este. De obicei ma uit la Apropo TV si la Romania Te Iubesc, nimic altceva.

Comments are closed.