Personale

Nu mai e mult.

Nu mai e mult si trebuie sa-mi fac asigurare la masina.Vreau nu vreau trebuie.Nu-mi permit sa ies cu ea pe soasea si sa ma risc aiurea.Trebuie sa caut varianta cea mai buna pentru mine.Am gasit un sait care ofera RCA ieftin si bun.Avem numai avantaje daca vrem sa cumparam un RCA bun.Iata cateva din ele:La 15 minute dupa confirmarea comenzii poti alege sa primesti o copie a asigurarii RCA online pe e-mail, de care te poti folosi pana primesti originalul.In doar 3 minute afli tarifele de la toate societatile de asigurari din Romania si poti alege garantat cel mai ieftin RCA din TARA! Poti calcula cea mai buna varianta de RCA.
De aia e mai bine sa previi decat sa suporti niste consecinte care pot fi evitate.Traim vremuri grele si toti sau majoritatea cautam o aigurare buna.Asigurari de locuinta avem cu totii nevoie.Stiti foarte bine ca avem si o lege care ne obliga sa facem acest lucru,in caz contrar avem de suferit.Asigurarea urmeaza sa acopere riscul de cutremur, alunecari de teren sau inundatii.Normele de aplicare a legii se aproba prin hotarâre a Guvernului, la propunerea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor..

4 Comments

 • Derscanu

  RCA ieftina? Asta e reclama si atat; ieftin si bun, cam greu.
  Un sofer isi face cel mai ieftin RCA de pe piata si crede ca asa e bine, caci doar RCA-ul nu e pentru el ci pentru o potentiala victima a sa.
  INSA! Dincolo de faptul ca este imoral, se poate ca victima sa nu primeasca toti bani de la asigurator, motiv pentru care acesta va incerca sa isi recupereze banii in instanta.. concluzia: fiecare face ce vrea…

  Reply
 • Alex

  Spune-mi ce masina ai si ce motorizare si vorbesc cu un prieten la care imi fac asigurarea de 2 ani , si mereu el nu si-a pus tva pentru ca ma cunoaste.. poate te scot mai ieftin… Oricum ce sa facem traim in romania , taxe peste taxe si bineinteles salarii de nimic..

  Reply
 • Dani

  Platim cam totul degeaba dar asta e tara. In Romania nimic nu e ieftin.

  Reply
 • admin

  Da este reclama,trebuie sa fac si eu un ban cinstit cu blogul…faza ca trebuie sa-mi iau asigurare e adevarata.

  Reply

Leave a Reply