Personale

Nu peste tot e usor sa fi crestin practicant.

Un creştin vietnamez este presat să se lepede de credinţă.Bao, un proaspăt convertit, este presat de către autorităţile satului din Vietnam să se lepede de credinţă, raportează un lucrător al Vocii Martirilor (Mission Network News). După ce Bao şi familia sa s-au convertit la creştinism în urmă cu patru luni, autorităţile i-au spus lui Bao că nu va mai putea locui în sat. De asemenea, l-au privat de achiziţionarea produselor precum hrană, îmbrăcăminte sau lumânări din sat atâta vreme cât el continuă să creadă în convingerile sale. Ei au repetat ameninţarea de trei ori. După ce Bao a fost botezat pe 16 iulie, fratele său l-a bătut şi l-a arestat. Bao a fost închis două zile, bătut şi expus unor şocuri electrice.
Poliţia l-a amendat pe Bao cu 250 de dolari, care trebuiau plătiţi înainte ca el să fie eliberat. Soţia sa nu putuse să caute pe cineva care să le împrumute banii, deoarece este oarbă. În loc de asta, Bao a fost eliberat cu condiţia să se întoarcă peste două zile cu plata întreagă. Vocea Martirilor este cea care l-a ajutat pe Bao să îşi plătească amenda.
Rugaţi-vă ca Bao şi familia lui să aibă parte de protecţie şi de cele necesare supravieţuirii. Rugaţi-vă ca credincioşia lui Bao faţă de Cristos să îi determine pe ceilalţi să întrebe: “Cine este acest Dumnezeu pe care Îl slujeşte?”.sursa.

1 Comment

  • Dan

    Religiile fac mai mult rau decat bine. Initial faceau bine, dar pe masura ce trece timpul, parca din rau in mai rau…

    Reply

Leave a Reply