Comunicate de presa

Nu stiti ce piesa de mobilier vi se potriveste? Iata ce avantaje si dezavantaje are investitia in comode din lemn!

Alegerea unor noi comode pentru locuinta dvs va da batai de cap? Aceasta este o intrebare cu care se confrunta majoritatea oamenilor. Cel mai comun material folosit pentru fabricarea comodelor este lemnul, dar de ce?

Ce face din lemn un material atat de bun pentru confetionarea comodelor? Aici detaliem principalele avantaje ale comodelor din lemn, ajutandu-va sa luati cea mai buna decizie pentru remodelarea locuintei dvs.

Ce trebuie sa stim despre comode

Exista si alte optiuni pe langa comodele din lemn? In primul rand, care sunt celelalte optiuni in afara de lemn cand vine vorba de piesele de mobiler de acest gen? Comodele care nu sunt fabricate din lemn sunt, in general, fabricate din termofil sau laminat, ambele avand o varietate de culori, texturi si modele.

Multe sunt facute pentru a imita aspectul lemnului, dar ceea ce nu pot reporoduce este durabilitatea lemnului. Randurile de mai jos contin o prezentare succinta a avantajelor si dezavantajelor unei comode de lemn pentru a stabili daca va doriti sau nu aceasta piesa de mobiler in casa dvs.

Avantajele comodelor din lemn

Iata patru dintre cele mai convingatoare avantaje pentru instalarea de comode de lemn:

1. Aspect

Comodele din lemn au un anumit aspect care aduc un aer specific; ele sunt clasice, aspectuoase si atemporale. Aspectul de comode din lemn adevarat este demn de remarcat si adauga valoare oricarei case.

2. Personalizarea

Lemnul este flexibil si poate fi utilizat in multe moduri diferite in ceea ce priveste forma, designul si culoarea fara prea mare efort. De aceea, anumite comode din lemn pot fi gasite la preturi accesibile la instalare, chiar si daca va doriti anumite personalizari.

La polul opus, comodele metalice, de exemplu, necesita foarte multa forta de munca la instalare si pot costa mult mai mult din cauza acestui lucru.

3. Durabilitatea

Calitatea lemnului poate varia. Unele comode din lemn ofera mult mai multa durabilitate decat altele. Totusi, lemnul de ultima generatie este extrem de durabil, ajungand chiar la o perioada care se intinde pe cativa zeci de ani. De exemplu, stejarul alb va fi mai durabil decat stejarul rosu.

4. Varietate mare a comodelor

Exista multe tipuri diferite de lemn, care variaza in ceea ce priveste costurile, aspectul si durabilitatea. Varietatea de lemn depaseste orice alt material de comode, mai ales pentru ca puteti vopsi orice lemn dorit si va puteti lasa imaginatia libera in ceea ce priveste decorul.

Dezavantajele comodelor din lemn

 Orice lucru are si partile lui rele, insa sa spunem ca nu sunt dezavantaje la comodele din lemn ar fi o minciuna. Dezavantajele constau in sensibilitatea la pagube de apa, precum si a unor infestari cu insecte. Insectele pot distruge lemnul mai usor decat orice alte materiale. Exista anumite tipuri de lemn care sunt mai susceptibile la distrugeri provocate de apa si acelea ar trebui sa fie in centrul atentiei dvs.


De asemenea, puteti sa va reduceti riscurile legate de aceste probleme, urmarind scurgerile, pastrarea comodelor curate si fara umiditate, precum si verificand in mod regulat existenta insectelor in casa dvs.

Alegeti mobilier de calitate de la un producator romanesc de traditie

Daca vreti o schimbare in locuinta dvs, incepeti achizitionarea cele mai bune comode care sa se potriveasca cu nevoile dvs. Elementele de mai sus sunt un ghid care pot contribui la o alegere eficienta pentru locuinta dvs. Puteti beneficia de cele mai bune oferte de comode accesand www.elvila.ro sau la telefon 0729 660 831.

No Comments Found

Leave a Reply