Fără categorie

Nu uita sa nu citesti si tu Horoscop 2019

Doar dupa ce am citit Horoscopul 2019, publicat de catre specialistii de la ZODIACOOL, am am aflat cu va fi noul an pentru zodia mea Leu:

2019 pentru nativii Leu este un an al apropierii de suflet, o să constatați în prima parte a anului ce vă motivează, ce slăbiciuni aveți, ce vicii sau obsesii ați dezvoltat în timp. Aceste stări vă vor ajuta să concepeți un plan, să renunțați la unele persoane din jurul vostru care nu vă aduc niciun beneficiu, posibil chiar să vă schimbați viața cu totul.

Unul dintre cele mai mari vicii ale mele, daca l-as putea numi asa, este dependenta de jocurile video si in principiu de a sta in fata calculatorului ore bune, zi de zi. Au fost perioade in care am incercat sa renunt la aceasta dependenta, gasindu-mi alte activitati, si a functionat, insa doar pentru cateva zile. La acest lucru contribuie si faptul ca la munca stau in permanenta in fata calculatorului. Dar, sper ca in acest an sa reusesc sa reduc timpul petrecut astfel si sa fac si altceva mai util si mai benefic pentru mine. Cu ajutorul horoscopului Zodiacool sunt sigur ca voi reusi.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/leu

No Comments Found

Leave a Reply