O alegere usoara

Am reinceput gradinita,de fapt nu eu ci fata mea cea mare (4,2 ani) care se pare ca s-a acomodat destul de repede cu noua locatie.De mentionat ca cealalta gradinita unde a inceput asta toamna era la mama soacra.Ce sa vezi acum cand cea mica (2,8 ani) a inceput sa strige ca vrea si ea la gradinita.I-am explicat frumos ca este prea mica si dupa ce va mai creste un pic am s-o duc si pe ea.Aveam de facut totusi o alegere relativ usoara cand vine vorba de ghiozdanelul din dotare pentru gradinita.Grădiniţa poate fi definită ca: perioada premergătoare începerii şcolii, cuprinsă în intervalul de vârstă 3 ani – 6,7 ani, când micuţul îşi petrece timpul în cadrul unor colective supravegheate de cadre didactice (educatori).Având în vedere faptul că îi oferă micuţului ocazia de a-şi petrece timpul în afara familiei, grădiniţa îndeplineşte o serie de roluri deosebit de importante: îi inspiră copilului un sentiment de independenţă, îl învaţă cum să relaţioneze cu alţi copii şi îl încurajează să interacţioneze cu adulţii, alţii decât cei din familia lui.

La inceput am vazut unul destul de dragut dar dupa ce am introdus pachetul cu mancarea si apa nu mai incapea,era prea mic.Asadar am mers pe varianta mai mare si mai incapator nu conteaza prea mult cum arata.Pentru mine a fost usor sa aleg un ghiozdan dar ce te faci cu fetele mari cand vine vorba sa aleaga o poseta.Deja situatia se poate complica.Posetele sunt fara doar si poate cele mai importante accesorii de care o femeie are nevoie. De multe ori posetele sunt subiecte de dezbatere intre femei in ceea ce priveste modelul, intrebuintarea, preturile etc.In general, gentile servesc in primul rand unui scop practic dar si unuia de natura estetica. De regula asortate cu alte piese de vestimentatie sau cu incaltamintea, gentile pot reprezenta preocuparile celor mai multe femei. Aflate in cautarea uneia femeia va evalua aproape intotdeauna gentile in functie de un set de criterii de multe ori sugerate se pare de trend.

Gentile clasice din piele pot reprezenta si anul acesta o solutie. Cu manere scurte si barete detasabile, de dimensiuni medii si prevazute cu multiple buzunare, gentitile de dama confectionate din piele s-au pozitionat in zona de preferinta a celor mai multe dintre femei.

 

poze-15-dec-019

elisabeth-albastru
Sursa foto: www.saxara.ro