O buna achizitie.

Poti incheia o asigurare auto daca detii un vehiculul inmatriculat in Romania sau daca urmeaza sa achizitionezi un vehicul pe care il vei plati in numerar, prin transfer bancar sau credit bancar (exceptie fac vehiculele care sunt achizitionate in leasing).RCA Ieftin.net inseamna experienta a 5 ani de activitate in domeniul asigurarilor in varianta offline si incepand cu data de 19 martie 2010 si pe online. Din momentul lansarii pana in prezent site-ul a fost folosit de peste 800.000 de utilizatori, un fapt ce ne onoreaza si ne responsabilizeaza. Suntem constienti ca bugetul clientilor nostri este planificat dupa preturile calculate cu ajutorul nostru.

Scopul incheierii acestui tip de asigurarea auto obligatorie este ca persoana pagubita sa primeasca despagubiri pentru daunele suferite, independent de situatia materiala a celui ce a produs paguba (chiar daca cel care a produs paguba ar putea sau nu sa plateasca despagubiri acestuia).Astfel, asigurarea auto obligatorie este atat in interesul tertului pagubit, cat si in interesul celui ce a produs paguba.

Trebuie specificat faptul ca s-ar putea intampla, dintr-o mica neatentie, un conducator auto sa produca pagube evaluate la o suma considerabila, suma care i-ar afecta considerabil bugetul.De aceea, va recomandam sa incheiati asigurarea auto obligatorie cat mai repede si la un pret cat mai avantajos pentru dvs.

Odata cu evolutia internetului totul acum este mult mai usor.Poti sa comanzi si online un Rca.La noi totul e cat se poate de simplu si totul incepe cu pasul in care ne dai datele necesare urmand sa calculam preturile societatilor de asigurare si sa le afisam ! In felul acesta poti sa compari si sa alegi orice asigurator doresti, completezi formularul cu datele ce vor aparea pe polita si gata.