Personale

O campanie cu un serviciu de asistență online

QualityCare este finanţat şi dezvoltat integral de către LEO Pharma, o companie farmaceutică globală dedicată oamenilor care doresc să aibă o piele sănătoasă.

QualityCare este un serviciu de asistenţă online, gratuită şi confidenţială, menit să vă ofere informatii, asistență și beneficii personalizate astfel ca pacienții de psoriazis sa treacă cu bine de toate etapele bolii. Obiectivul programului este de a permite oamenilor să afle cât mai multe informații despre boala cu care se confruntă și să învețe cum să o controleze.

QualityCare este un serviciu de asistenţă care vă ajută să controlaţi psoriazisul. Vi se oferă asistenţă şi informaţii în vederea gestionării psoriazisului în cel mai avantajos mod posibil.
Este un serviciu de asistenţă gratuit si are caracter confidențial. Înregistrarea este uşoară, aceasta constă in creearea unui cont pe site.

Atunci când creaţi un profil, selectaţi mai întâi subiectele de interes, sau „temele de interes” pe care doriţi să puneţi accentul. Acest lucru  va  permite să vi se  ofere un conţinut mai personalizat şi mai relevant pentru dumneavoastră.

După ce aţi completat profilul, puteţi accesa contul dumneavoastră personal, unde veţi găsi şi salva articolele relevante despre temele de interes selectate. Veţi primi ulterior obiectivul programului este de a permite oamenilor sa afle cat mai multe informatii despre bolala cu care se confruntă și să învețe cum să o controleze.

Serviciul de asistenţă QualityCare vă permite să deţineţi controlul. Dumneavoastră decideţi nivelul de implicare şi, în cazul în care priorităţile dumneavoastră se schimbă, puteţi ajusta continuu temele de interes pentru a obţine exact asistenţa de care aveţi nevoie pentru a gestiona psoriazisul.                  Feedback-ul dumneavoastra este foarte important pentru specialistii QualityCare, în vederea îmbunătăţirii serviciilor de asistenţă oferite persoanelor cu psoriazis..

No Comments Found

Leave a Reply