O lege buna

Muzica la terase va fi interzisa după ora 22:00. LEGEA care te obligă să ai aprobarea SCRISĂ a vecinilor dacă dai o petrecere.Dupa mine este o lege foarte buna,nu toti avem chef de zbenguiala dupa ora 22:00 si de obicei oamenii normali se pregatesc de somn pentru a fi odihniti ca sa mearga la munca a doua zi.

Orice om civilizat ar trebuii sa opreasca  muzica dupa o anumita ora ca sa dea dovada de bun simt si omenie. Dar sa nu uitam un lucru esential traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul vorba lui Mircea Badea :))

Amuţirea muzicii la terase după ora 22, necesitatea obţinerii aprobării SCRISE a tuturor vecinilor ce ar putea fi deranjaţi în cazul organizării unei petreceri în propria locuinţă, interzicerea consumului de băuturi alcoolice în parcuri, pe stadioane şi străzi, interzicerea portului oricăror obiecte contondente sau de autoapărare, inclusiv interzicerea cuţitelor de bucătărie în propria maşină.Stirea o gasiti aici.

10 thoughts on “O lege buna

  1. O astfel de lege trebuia data de zeci de ani. Mi se pare absurd ca cineva sa fie nevoit sa indure zgomotele altora la el in casa, mai ales noaptea.

    In Italia risti amenzi de mii de euro daca nu respecti programele. Zgomot ai voie sa faci doar intre ora 8 – 14 si 17 – 20.

  2. In sfarsit s-au gandit si astia sa aduca o lege buna! Am un vecin in bloc care si-a dat apartamentul in chirie. In fiecare an vin studenti noi si dau petreceri, se distreaza… Acum cu legea asta voi adormi si eu mai repede :P.

  3. mai nasol o sa fie cand o sa vrei sa dai un party de ziua ta si o sa se ciufuleasca vreun vecin cu care nu esti tocmai prieten…

Comments are closed.