O nouă modă: să nu-ţi speli blugii decât o dată la şase luni

Blugii cu aspect murdar, rupţi sau pătaţi sunt la modă. Dar aceştia vin din fabrică în… asemena hal. Mai nou, un american a propus o nouă tendinţă: să porţi blugii, fără să îi speli, până se distrug natural, de la purtare.

Darryl Necker a purtat o pereche de blugi, şase luni, până să îi spele şi îi îndeamnă pe toţi iubitorii acestui gen vestimentar să poarte hainele murdare. Astfel, ele se vor deteriora corespunzător formelor celui care le poartă, se vor rupe, murdări şi păta „natural”.

„Îi porţi până când iau forma corpului tău. În doi ani ajung să arate foarte bine şi nu trebuie să îi cumperi tu aşa, deterioraţi, ci se transformă pe parcurs”, a declarat Darryl, citat de site-ul aolnews.com.

Un exper în modă, Laura Nurford, redactor şef al site-ului Denimblog.com, crede că ideea bărbatului este genială: „Ajungi astfel să ai o pereche de blugi unică, personalizată”, a comentat aceasta.

Referitor la… jeg sau mirosul neplăcut, Necker a spus că se poate scăpa de acestea fără a spăla hainele. Murdăria nu trebuie neapărat îndepărtată, deoarece face parte din procesul de… personalizare, iar mirosurile neplăcute, cum ar fi acela de transpiraţie dispare parţial dacă ţii hainele întinse pe sârmă, afară, câteva zile.sursa

14 thoughts on “O nouă modă: să nu-ţi speli blugii decât o dată la şase luni

  1. WHAT ???? Asta ne mai lipsea, sa mergem pe strada cu blugii murdari si rupti „natural”, sa fim nevoiti sa suportam toate mirosurile altora. Ca sa nu mai zic k unii blugi nu tin 2 ani sau mai stiu eu cat, iar daca ii porti doar pe ei o perioada te tin mai putin decat daca i-ai purta alternat cu alta pereche de pantaloni.Nici nu vreau sa aud de asa ceva !

  2. as fi curios sa stiu daca ar trai in romania – fara apa calda menajera, transport in comun ca la sardele, program de lucru 11 ore zilnic – ar mai rezista sa nu ii spele 6 luni?

  3. Grr… dea dreptul scarbos… cum pana mea sa umbli ca un jegos si ca un imputit pe strada?! Fierbi in suc propriu… yack. Oare nu-i deranjeaza?! Sau deja cred ca s-au obisnuit cu mirosul si nu-l mai simt, ca si cand te-ai da cu un parfum si nu il mai simti dupa ce intervine procesul de acomodare dar cei din jur iti spun ca mirosi frumos… fara cuvinte.

Comments are closed.