O noua zi

Ce este o noua zi? Pentru multi este o banalitate o noua zi in viata lor,ceva normal din punctul lor de vedere.Dar nu este asa absolut deloc.Fiecare zi este o binecuvantare de la Dumnezeu.Faptul ca te trezesti din pat intreg si sanatos este pentru ca Dumnezeu a hotarat pentru tine acest lucru.Viata pe care o ai nu este o intamplare.O sa vi se para oarecum ciudata aceasta afirmatie dar nimic din acest univers si viata ta nu este o intamplare.

Daca te trezesti dimineata si esti in viata atunci se merita sa spui in inima ta multumesc Doamne pentru aceasta zi.I-ti multumesc ca sunt in viata si ca ma iubesti.Fiecare zi este o dovada de dragoste pentru fiecare dintre noi.Retineti un lucru esential:alti nu se trezesc la o noua zi.Pentru ei sa terminat totul cu ziua in urma.

Ar trebuii sa fim recunoscatori fata de Cel care este viata si o daruieste.Isus Hristos este viata si daruieste viata.Puneti mana pe biblie si informativa,Dumnezeu nu minte ne-a lasat scris.Tot ce este scris in biblie este perfect adevarat.

2 thoughts on “O noua zi

  1. Oare cat de recunoscatori sunt cei vitregiti de soarta sau deformati fizic sau psihic? Aceasta recunostinta tot Domnului ar trebuii sa o arate?

  2. @Felix
    Multe lucruri ce se petrec in lumea noastra nu pot fi intelese de noi in totalitate. Din punct de vedere spiritual toate au o logica, un sens. Chiar si vitregia sortii.

Comments are closed.