O poveste de dragoste scrisa de…

Ne intrebam mereu cine este El, cine este El. Si cum se poate ca El sa ne faca viitorul. Citim foarte multe  carti in fiecare zi si incercam sa gasim raspunsuri la tot ceea ce inseamna problematica vietiii. Ne facem facem griji la ziua de maine si ce se va intampla daca partenerul nostru de viata va pleca de langa noi in orice fel.

Avem o suta de mii de intrebari si nu prea reusim sa gasim un raspuns la el. Sigur, asta pentru ca nu ne gandim la ceea ce trebuie sa fie cu adevarat. De ce? Pentru ca atunci cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu nu ar trebui sa te mai gandesti la nimic.

Lasa lucrurile sa fie asa cum trebuie sa fie. Lasa-le sa se desfasoare astfel. Am citit cartea „Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu” si mi-a placut atat de mult incat o impartasesc cu voi. Este o carte usoara. Si mai are si reducere in cazul in care sunteti pretentiosi la pret. Redusa, ti-o poti cumpara in orice moment cu orice ocazie.

cand_povestea_de_dragoste_ti-o_scrie_dumnezeu_de_eric_leslie_ludy

 

Ramane sa stabilesti tu cand este mai bine pentru tine sa o citesti si sa faci alegerea finala, desi mie imi place sa spun ca, dupa ce am citit-o, fac alegerea cea mai buna, dar asta-i alta poveste. Am ales aceasta librarie online pentru ca este pe aceasta tematica, deci, in primul rand, gasesc informatii relevante aici si de cea mai buna calitate.

Iar in al doilea rand, consider ca, reducerile nu sunt o prioritate pentru mine, dar daca tot am ajuns acolo, reducerile sunt chiar considerabile si te scutesc de anumiti bani. Mai exact, in loc de trei carti, fara indoiala poti sa iti cumperi patru carti, deci ai automat o carte in plus.