O religie falsa

Slujind unei religii.Multi oameni din pacate slujesc unei religii si nu Lui Dumnezeu intr-un mod personal asa cum cere El.E mai importanta traditia si ce s-a mostenit indiferent daca e bun sau rau (de obicei e rau) decat ce spune Dumnezeu in Cuvantul Lui biblia.Inventam carti bisericesti in care noi oameni scriem ce vrem si ne luam dupa ele si invatam si pe altii din ele.In loc sa invatam la biserica exclusiv din biblie.E mai importanta pomana decat atitudinea inimi cand dau de mancare cuiva o farfurie.Oamenii au inventat nume pentru religie cand in biblie nu scrie de asa ceva.Conteaza ce se respecta si ce se face pe linie de cult decat ce spune Dumnezeu in Cuvant.La noi la cult e asa si nu facem decat ce stim si ce au facut cei de dininaintea noastra si nu ne intereseaza ce scrie in biblie.Ce daca ce facem noi nu corespunde cu ce vrea Domnul Dumnezeu noi asa facem slujim religie noastra ”sfinte”.O spun din toata inima nu conteaza religia in care esti ”incadrat” sau botezat de mic.Singurul lucru care conteaza este daca asculti de Domnul,daca te rogi,daca accepti sa locuiasca Dumnezeu in viata ta,daca te rogi in fiecare zi,daca citesti in fiecare zi biblia macar 30 de minute.Acceptandu-L pe Domnul Isus in viata ta atunci vei vedea imparatia lui si intri prin credinta in posesia vietii vejnice.Religia ta,religia mea nu conteaza ci daca esti un om credicios Lui Dumnezeu asta conteaza cu adevarat.Religia te poate duce in Iad direct daca nu te pocaiesti de pacatele tale si sa-iceri iertarea lui Cristos Domnul.Daca religia ta nu respecta 100% ce spune Cuvantul Lui Dumnezeu te duci in iad cu ea de mana sa fie clar.Nimic sa nu fie in afara Cuvantului Sfant.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti.Amin.

4 thoughts on “O religie falsa

 1. .”Inventam carti bisericesti in care noi oameni scriem ce vrem”
  -Toti preotii, calugarii, sfintii care au scris carti spun ca au scris inspirandu-se de la Dumnezeu ( e putin cam cidata exprimarea mea ),spun ca a fost cam asa: -Dumnezeu a dictat, iar ei au scris.
  Cat despre religii sunt perfect deacord cu tine : nu conteaza de ce religie esti, conteaza daca crezi in Dumnezeu.

 2. @Ionuts:Daca pentru acele carti scrise de ei nu garanteaza Isus Hristos care este singurul sfant cu adevarat degeaba au scris ei…in biserica nu are ce cauta alta carte decat Carte Sfanta,atat.

 3. Eu , sincer, nu cred ca ar trebui sa existe doar o singura carte…Biblia sa-si pastreze locul ” in top ” ca sa zicem asa, dar sa mai existe si altele.
  Sa nu-i copiem pe musulmani, stiam o scurta povestire, dar nu stiu sigur foarte bine personajele (adica numele lor):
  Se zice ca Sultanul a trimis o expeditie in Egipt, acolo cercetatorii au gasit o biblioteca veche plina de carti. Atunci Sultanul a intrebat:
  – Ce scrie in carti?
  Iar un „intelept” ii raspunde:
  -Pai nu stim sigur , dar poate sa scrie despre istoria lor.
  -Nu scrie despre coran?
  -Nu cred ca exista vreo sansa sa scrie despre coran.
  -Atunci scoateti toate cartile afara, si dati-le foc. Pentru ca pe Pamantul asta numai coranul trebuie citit.
  Si astfel, s-a distrus o „avrere” inestimabila

  Bine povestioara e asa cum mi-o aduc aminte eu, dar cu siguranta e aceeasi idee. Concluziile le trageti singuri.

Comments are closed.