O tema wordpress care se vinde bine

Tema despre care vreau sa scriu in acest scurt articol este facuta de un autor Roman.Deja tema lui a fost cumparata la ora si data cand articolul a fost publicat de 1267 si evident e in crestere.Tema dupa cum se poate observa costa 45$ si dintr-un calcul simplu reiese ca 1267×45=57015 dolari.Dintre care 50% sunt ai autorului adica 28507.5$ ceea ce nu e rau deloc in decurs de 4 luni de zile.Tema a fost incarcata pentru vanzare pe data de 21 November 2012.

[symple_button color=”blue” url=”http://themeforest.net/item/clubber-events-music-wordpress-theme/full_screen_preview/3427687″ title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Demo[/symple_button]

La un moment dat am vazut la mine pe blog un comentariu cum ca realizarea temei ar fi durat in jur de 6 luni.Daca vrei sa iasa o tema care vinde trebuie sa depui si acest gen de efort care iata acum e rasplatit.

Hai cine mai vrea sa invete sa faca teme wordpress de calitate si sa castige bani?

12 thoughts on “O tema wordpress care se vinde bine

  1. Crede-ma ca n-ai ce face cu o tema pe alb daca ai in gand sa faci un site dedicat clubbing-ului…tema e perfecta din multe puncte de vedere, de la optimizare pana la design.

 1. Pentru a face o tema sa se vanda atat de bine trebuie sa depui munca serioasa, ai nevoie de o pagina de optiuni facuta calumea, custom post types, widget-uri custom si asa mai departe.

 2. Sincer, nu m-a impresionat. Am văzut teme la același preț și mult mai bine făcute și cu mult mai multe opțiuni. De ce ai da 45$ pe o temă care nu este nici măcar responsive? 🙂 Având în vedere că trăim în era HTML5 și CSS3 acest lucru ar trebui să fi o banalitate.

  Și ca să îți răspund la întrebare, da, eu vreau doar că lenea care zace în mine nu m-a lasat să-mi fac nici măcar la blogul meu o temă ca lumea. :))

 3. Salut, poti sa convertesti o tema de pe blogger pentru wordpress? Tema este creata deja pe blogger si as dori sa o pun pe wp. Multumesc

 4. O tema ideala pentru site-ul unui post de radio de exemplu, sau stiri de muzica.
  E bine ca si romanii sunt asa creativi,

 5. Imi place la nebunie cand vad ca unii pot sa reuseasca sa faca bani in online si asta ma ambitioneaza si pe mine. Fie ca e vorba de programare sau design important e sa iasa banul. Cat despre durata de creare a temei: nu cred ca a durat 6 luni. Mi se pare imens!

Comments are closed.