Oamenii au devenit ciudati

Si nu de azi de ieri.Oamenii sunt niste fiinte ciudate vazute din exterior.Am devenit ce eu nu pot sa inteleg cand vad urmatoarea stire:”Un dentist originar din Canada a câştigat o licitaţie în cadrul căreia a plătit 22.700 de euro pentru a-şi adjudeca un dinte al lui John Lennon. Este vorba de un molar pe care fostul component al grupului Beatles i l-a dăruit menajerei sale, Dot Jarlett, la începutul anilor 1960, scrie BBC.” Intrebare care ar fi motivul pentru care eu daca asa avea foarte multi bani as cumpara un dinte stricat? Nu as face asa ceva nici daca mi lar da gratis cineva tot nu as atinge un dinte nefolositor,basca sa mai dau si bani pe el.Incredibil.

„De cum am auzit că molarul va fi scos la licitaţie, mi-am spus că trebuie să îl am”, a explicat Michael Zuk, stomatologul care şi-a adjudecat dintele artistului licitând prin telefon. Doctorul, care a şi scris un volum despre danturile vedetelor, plănuieşte să expună molarul faimosului artist în propriul său cabinet. „Unii oameni vor crede că este scârbos, iar alţii vor fi fascinaţi de acest obiect de colecţie”, a adăugat ineditul colecţionar.

One thought on “Oamenii au devenit ciudati

  1. Pai s-a cumparat la licitatie si ciorapii lui Elvis, suvita de par a Sofiei, etc. Ce ne mai mira? Cine are bani ii da pe tot felul de prostii timp in care altii mor de foame.
    Sa nu mai zic de tablourile lui Picaso, niste mazgaleli ale unui deviat, ce se vand cu milioane de euro…

Comments are closed.