Personale

Oamenii au multe probleme si cer ajutor.

Speranta in Dumnezeu este singura solutie. Nu degeaba a venit Domnul Iisus la noi sa moara pe cruce si a inviat si astazi pot sa declar din toata inima ca El este viu. Pe site-ul alfaomega.tv s-a deschis o sectiune unde poti sa postezi un motiv real de rugaciune. Iata cateva din ele:

sufar de o boala(epilepsie),medicii nu imi mai gasesc tratamentul necesar si prin astra intru in depresie:numai imi vine sa plang,simt ca ma sufoc,,,reactii adverse de la tratamentele pe care mi le tot schimba medicii,,,sunt disperata,,,nu mai styu ce sa fac,,,am nevoie de Dumnezeu,de sprijinul si ajutorul Lui,,,va rog din inima sa faceti rugaciune si pentru mine,,,multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Tatal meu are cancer la ficat…i-au gasit multe tumori…. familia noastra e in soc.

VA rog in numele lui Isus sa ma sustineti in rugaciune ,deoarece familia mea trece prin mari incercari.Si va rog sa va rugati ca Dumnezeu sa-mi de-a un loc de munca.Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Am un nod in gat de cateva zile si nu vrea sa mai dispara,dimpotriva,tot mai mare este.Va rog sa va rugati pentru mine la singurul Doctor care ma poate vindeca.O zi binecuvantata va doresc !

va rog sa ne ajutati in rugaciune pt a iesi biruitori din incercarile in care suntem eu si fam mea.pt un loc binecuvantat unde sa locuim in pace si liniste si pt a gasi un loc de munca bun pt mine la fel si pt fata mea. dupa voia lui D-zeu.Suntem intr-o casa unde se practica ocultismul.de peste 2 ani ne luptam cu aceste forte ale intunericului mereu cautandu-ne sa ne distruga si sa ne faca de rusine.Pt ca am cautat sa plecam deaici ,iata s-a intamplat sa nu avem de munca si sa nu putem gasi o alta locuinta.Dorim sa fim liberi pe calea vietii nostre,de aceste forte ale intunericului care ne cauta pierzarea de f.mult timp.va multumim si Domnul sa va binecuvanteze pe toti .

Asadar motive sunt se cauta oameni cu credinta sa se roage pentru aceste cauze..

3 Comments

 • Erpelz

  Cum pana mea iti poate da Iisus un loc de munca, rezultate la invatatura, SANATATE si alte chestii?
  Ignoranța și frica, iată fundamentele oricărei religii (Lucrețiu, Bunul Simț, x).

  Reply
  • admin

   Ignoranța și frica sunt lucrari ale diavolului. Bazele crestinismului este dragoste si incredere in Dumnezeu…

   Reply
   • Erpelz

    Si FRICA de Dumnezeu…

    Reply

Leave a Reply