Oferta cazare

Eforie Nord este o localitate în județul Constanța, Dobrogea, România. Stațiunea face parte din Litoralul românesc. A fost înfințată în 1894, când Eforia Spitalelor Civile din București a construit aici un sanatoriu balneoclimateric.
Eforie Nord este a doua statiune ca mărime și este situată la 14 km de Constanța. În partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propietățile curative ale namolului astfel că turismul recreativ se imbină cu cel balnear.
Stațiunea are o largă deschidere spre mare și o faleză de peste 30 metri înlălțime.

Plaja de peste 3 km lungime are și porțiuni ce ating 100 m în lățime. Un aer de prospețime este dat de cele peste 30 ha de spații împădurite din stațiune. Hotelurile, vilele, casele de odihna pot primi până la 19000 de turiști. Baza de tratament funcționează pe tot timpul anului spaițile de cazare fiind încălzite în perioada sezonului rece. În bazele de tratament din Eforie Nord se tratează afecțiuni reumatismale inflamatorii și degenerative, bolile sistemului nervos periferic, tulburări de circulație, afecțiuni dermatologice, obezitate, afecțiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, neurastenie.

Tot aici se fac tratamente de intreținere și infrumusețare folosind produse renumite cum ar fi: gerovital, Pell Amar, Boicil și altele. Din anul 2003 funcționează în cadrul Complexului Europa, un centru modern de sănătate și intretinere, ” Dr. Ana Aslan”.
O infrastructură diversificată, bazele de agrement (terenuri de sport, piscine cu accesorii pentru activitati nautice, etc.) și farmecul ambientului local sunt garanția petrecerii unui concediu agreabil pe litoralul Mării Negre.

Clima marină este caracterizată de veri fierbinți (temperatura medie în luna iulie depășește 22 grade Celsius), ierni blânde, cu strat subțire de zăpadă (temperatura medie în ianuarie este de 0 grade Celsius) și de precipitații scăzute (cca 400 mm anual). Vara, nebulozitatea fiind minimă, soarele strălucește 10-12 ore pe zi.

Oferte de cazare in statiunea Eforie NORD la super preturi. Portalul nostru va pune la dispozitie locatii turistice din statiunea Eforie Nord pentru orice varsta. Vizualizati ofertele si alegeti locatia cea mai potrivita pentru un concediu de vis. Echipa noastra va ureaza o vacanta placuta.