Fără categorie

Omul si mintea lui bolnava.

Care evident trebuie tratata.Un sai zic pana la urma om afirma ca: ”Nu a fost nevoie de Dumnezeu pentru creearea universului.” Bine el mai are si alte afirmati pe care le puteti gasi aici si cum vine el cu niste teorii despre Dumnezeu si stiinta. Adevarul e ca trebuie sa ai ceva in neregula ca sa afirmi asa ceva.Cum vine el cu explicatii logice umane. Mie mila de el in loc sa apeleze la Dumnezeu sa-I aduca vindecare se chinuie sa ne explice stiintific despre ideile lui personale.Dumnezeu nu se poate intelege cu minte ci cu sufletul.

“Întrebarea este: modul în care s-a născut Universul a fost ales de Dumnezeu, din motive şi după legi pe care nu le înţelegem sau a fost determinat de legi ştiinţifice? Eu cred că varianta a doua este cea corectă. Dacă vreţi, puteţi să numiţi legile ştiinţei “Dumnezeu”, dar nu ar mai fi un Dumnezeu personal, de genul cu care v-aţi putea întâlni şi i-aţi putea adresa întrebări”, a menţionat Hawkings.

Bravo auzi la el ca nu exista Dumnezeu cu care sa comunici si ca nu raspunde intr-un mod personal.Fals dumnezeu raspunde si astazi si mereu,exista este viu.Cunosc atatea persoane care au o relatie personala cu Dumnezeu care binecuvinteaza si comunica prin Duhul Sfant cu oamenii….

2 Comments

 • madalina raducanu

  Bucur….am intalnit foarte multi oameni…de acest fel..cert este ca oricat de mult ar incerca ei sa explice sa stii ca niciodata nu ajung la un raspuns concret…rezultatele lor te afunda mai mult…nu sunt niciodata finalul…o viata intrega fac asa si la urma va fi goana in vant…caci adevarul adevarat nu a fost cunoscut prin stiinta niciodata…Adevarul despre existenta lumii!
  God is great!
  Dumnezeu e tot ce avem si e raspunsul nostru!

  Reply
 • Bogdan

  E si o chestiune de interpretare uneori la mijloc…

  Reply

Leave a Reply