Opera 12

Opera 12, disponibil pentru download – vezi ce noutati aduce.Browserul Opera a ramas mult in urma Chrome, Internet Explorer si Firefox dupa cota de piata, insa continua sa ofere o alternativa buna la cele mai populare browsere, odata cu versiunea Opera 12, disponibila pentru descarcare.

Dupa ce Opera 12 beta a fost lansata in luna aprilie, versiunea finala a sosit in sfarsit, cu plug-in-uri rulate intependent si optiuni suplimentare de optimizare. Cea mai noua versiune a browserului poate fi descarcata de pe site-ul oficial Opera.
Opera 12 ofera acces direct aplicatiilor la camera web, doar cu acordul utilizatorului, iar sistemul de Security Badges a fost imbunatatit pentru ca utilizatorul sa inteleaga mai usor ce site-uri sunt sigure si ce informatii acceseaza.

Cu o viteza mai mare de pornire si de incarcare a paginilor, Opera 12 ofera imbunatatiri pentru continutul web HTML5, dar si noutati legate de interfata.

Opera 12 a trecut de la „Skins” la „Themes”, care sunt mai usor de creat si optimizat, insa utilizatorii de skin-uri mai vechi sunt nevoiti sa le incarce din nou.

descarca opera 12

2 thoughts on “Opera 12

Comments are closed.