Personale

Orice vis incepe cu un proiect.

Dispunem de o echipa energica, motivata de dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu echipamente adaptate necesitatilor si posibilitatilor acestora, oferind consiliere tehnica pentru achizitionarea celor mai eficiente produse si consiliere financiara pentru obtinerea fondurilor necesare diverselor proiecte.

De asemenea putem furniza la cererea clientilor nostri piese de schimb pentru utilajele achizitionate de la noi sau de la alti producatori, precum si servicii de mentenanta, consultanta, retehnologizare si echilibrari de flux pentru o gama larga de utilaje.

Utilaje de constructii asiguram consultanta in vederea alcatuirii liniei tehnologice pentru a servi in mod special necesitatilor productive ale clientului, cu un raport optim calitate – pret.

Oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii de utilaje si echipamente prin intermediul fondurilor nerambursabile punand la dispozitia acestora consultanta specializata, baza documentara si toata sustinerea necesară in derularea unui asemenea proiect.

Importam masini,utilaje, masini si utilaje pentru constructii, oferte online, BuldoEscavatoare, buldozer, tractor, camion, trailer, maisni transport, buldo-BuldoEscavatoare, utilaj,buldozere, BuldoExcavatoare pe senile, agricultura, drumuri, civile, constructii, echipamente.
Oferta BULDOEXCAVATOARE buldoexcavatoare buldo-excavatoare, buldo-excavator, buldoexcavator, excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, gredere, incarcatoare frontale terasari, subtraversari.
Importam utilaje si echipamente puternice la costuri mici care remarca prin putere, productivitate, fiabilitate. Datorita performantelor deosebite, buldoexcavatoarele noastre pot lucra in conditii extrem de diferite.
Buldoexcavator pentru decopertari, nivelare terenuri, demolare, excavare fundatii, subsoluri, fose,etc. Utilaje pentru constructii terasari sau din demolari. Utilaje pentru transport la de cariera(nisip, balastru, pietris, piatra sparta) pamant vegetal si de umplutura.

Noul ghid LECTURA „Platforme aeriene de lucru” se prezintă într-o noua strălucire! Un singur ghid în 8 limbi.

„Micuţa carte albastră”, atât de cunoscută, a crescut mare! Reformatată şi în opt limbi, continuă să furnizeze toată informaţia relevantă pentru o evaluare bine fundamentată a utilajelor folosite.

21 tipuri diferite de utilaje; 4.440 de modele; 121 de producători, peste 35.000 de preţuri.

Platformele de lucru la înălţime devin din ce în ce mai versatile. În prezent au capacitatea de a realiza ceea ce cu câţiva ani în urmă părea de neimaginat.

Când se punea problema renovării unui spaţiu de interior, ex. un hol, lucrarea nu s-ar fi putut executa fără o schelărie costisitoare. În prezent, o platformă foarfecă, cu acţionare proprie, face schelăria să fie redundantă şi permite o execuţie mai flexibilă şi mai eficientă a lucrărilor..

No Comments Found

Leave a Reply