Personale

Parcarea-service de langa aeroportul Otopeni

Concediile se termina repede, iar la sfarsitul lor sentimentele sunt contradictorii: iti pare rau ca vacanta s-a terminat, dar te apuca dorul de casa. Ploua torential si spectacolul ploii vazute din avion iti taie rasuflarea. Intotdeauana mi-a placut sa fiu aproape de nori si de ploaie, de aceea ador mansardele.
Zgomotele ploii au efectul unor cantece de leagan asupra mea. Mult timp privesc stropii reci cum se preling in afara si le ascult pasii ritmici, iar in contrast ma uit la gemul aburit si ma bucur de confort si de caldura, apoi atipesc usor-usor, fara griji de parca ma dematerializez.
In avion insa nu pot dormi, ci privesc cum fac dus copacii si oamenii –furnici si cum arunca ingerii cu galetile pline peste cladiri si granele de pe pamant sa stinga incendiul verii. Vom ajunge pe ploaie la aeroport, dar nu am nicio grija fiindca masina ne asteapta la loc sigur in parcare ieftina Otopeni.
Nu ne-am luat umbrele la noi, dar nici nu avem nevoie. Masina firmei ne va prelua gratuit cu bagajele de la terminal si ne va duce la masina noastra. La venire am mers cu geamurile deschise fiindca era sauna in ea si asa canapelele au fost pudrate cu praf, dar nu-i nimic, fiindca i-am rugat sa curete contra-cost tapiteriile, asa ca ne vom intoarce triumfal acasa cu bagajele pline de cadouri pentru cei dragi si cu masina curata luna in interior.


Doar de lumina fulgerelor ma tem putin, in rest sunt cat se poate de multumit de ceea ce mi-a rezervat viata. Vara acesta am vazut Parisul, de Craciun mergem la Viena, iar la vara la Londra. Nu mai lasam o capitala europeana fara sa o vizitam, mai ales ca am descoperit o parcare minunata pentru masina. In parcarea de langa aeroportul Otopeni poti lasa masina pe termen lung, fiindca preturile sunt foarte mici.
Apreciati si dumneavoastra! 48 de lei se plateste pentru prima zi de parcare si cate 12 lei pentru celelalte zile, iar in pret intra si o cursa dus-intors cu masina pusa la punct a firmei de la parcare la terminal.
Parcarea acesta le bate pe toate celelalte din oras la capitolul securitate fiindca: accesul este monitorizat permanent si nimeni nu intra daca nu are programare. Zona este sub supraveghere video, dar exista si agenti de paza bine pregatiti. La intrare bariera automatizata reprezinta un alt garant al securizarii ca si faptul ca parcarea eset ingradita.
Am coborat din avion si am spun in gand:”Ramas bun, timp liber si taramuri exotice!” Asez cu grija bagajele in portbagajul masinii care a venit sa ne ia, imi iau sotia de mana, ii deschid usa si dupa ce i-o inchid ma urc si eu in masina.
Iata masina noastra! Ne asteapta. Tranferam bagajele, deschid portiere sa se urce sotia, ma urc si eu, dau prima cheie si nimic. Masina nu porneste si pace. “Ah, ce figuri imi face!”
Ma necajesc, pana cand vin cei din parcare sa ma anunte ca pot beneficia de robot asistenta pornire contra cost.
Dupa 10 minute pornim la drum si discutam cu recunostinta despre
prima parcare-service din Romania….

No Comments Found

Leave a Reply