Pardoseli cauciuc – recomandari

pardoseli cauciuc

In locuintele personale, pardoselile alese sunt in general confectionate din gresie sau din faianta, in functie de destinatia incaperii. In situatia in care insa vorbim de diverse spatii destinate unor activitati industriale sau comerciale, va trebui sa alegeti insa cu grija. Daca aveti nevoie de pardoseli pentru spatii care trebuie sa fie antiderapante, dar ar fi excelent ca acestea sa si absoarba foarte bine socurile si vibratiile, atunci este recomandat sa apelati la pardoseli cauciuc. Desi acestea au proprietati care le fac sa fie deosebite, nu sunt foarte greu de montat daca la montarea lor iau parte care au cunostinte solide in acest domeniu. Daca doriti pardoseli cauciuc, este indicat sa apelati la serviciile unor profesionisti deoarece doar asa veti pute beneficia de o lucrare care sa reziste in timp si care sa sa va ajute sa beneficiati la maxim de calitatile acesteia.

Pardoseli cauciuc – montare

Modul de montare folosit pentru pardoseli cauciuc difera in functie de spurafata pe care urmeaza a fi montate. Daca vorbim de suprafete nu foarte mari, atunci se vor uni fasii de pardoseli cauciuc, daca insa vorbim de un spatiu mai mare, se vor folosi placi de pardoseli cauciuc. Pentru montarea fasiilor sau a placilor se pot utiliza doua metode. Prima metoda consta in lipirea fasiilor sau a placilor pe suprafata stratului suport. A doua metoda consta in interconectarea fasiilor sau a placilor cu ajutorul diblurilor. Dupa cum ati citit, montarea de pardoseli cauciuc nu pune mari probleme, insa trebuie ca aceasta sa se faca cu o deosebita atentie pentru detalii.

Acest tip de pardoseli este recomandat sa fie utilizate in locurile de joaca pentru copii, in salile de fitness, in gradinite sau in crese. Aceste recomandari vin ca urmare a faptului ca principala calitate care ne vine in minte atunci cand vorbim de pardoseli cauciuc este ca aceste sunt antiderapante. De asemenea, acestea sunt reciclabile. Un alt avantaj al acestora este ca pot fi curatate foarte usor, astfel incat spatiile intens circulate vor fi mereu igienizate. Alte calitati care trebuie sa va vina in minte atunci cand vorbiti despre pardoseli cauciuc sunt faptul ca acestea sunt atat termoizolante, cat si fonoizolante.

Pardoseli cauciuc  – pret

Atunci cand va interesati de persoanele care stiu sa monteze pardoseli cauciuc, nu uitati ca desi sunt usor de montat, trebuie insa ca persoanele care realizeaza aceasta activitate sa fie foarte atente la detalii. Daca fasiile sau placile de pardoseli cauciuc nu sunt montate in mod corespunzator, atunci este posibil ca la foarte putin timp dupa finalizarea lucrarii sa fie nevoie de lucrari de reparatii. De asemenea, ar fi excelent daca ati putea beneficia de o garantie a lucrarilor cat mai mare. Chiar daca au existat anumite scapari la instalarea de pardoseli cauciuc, costurile de reparatii nu vor fi suportate de catre dvs. De asemenea, o situatie ideala ar fi aceea in care ati putea beneficia de parerile unor clienti sau fosti clienti. Veti putea astfel afla durata necesara instalarii, dar si pretul. Daca aveti nevoie de pardoseli cauciuc, puteti accesa www.milucon.ro.