Internet

Parerea mea despre Dental Praxis

Cu cateva luni in urma am avut o problema dentara grava care a necesitat o interventie stomatologica urgenta din partea unor specialisti. Incercarile de a obtine sprijin imediat in doua clinici cunoscute al caror client eram deja s-au dovedit fara succes pentru ca nu aveam programare si ar fi trebuit sa astept mai mult decat imi permitea starea mea.

M-am apucat si mi-am intrebat pietenii daca cunosc o clinica stomatologica foarte buna in Bucuresti. Am cautat si pe net iar apoi o cunostinta m-a sfatuit sa incerc si la Dental Praxis: `dute la ei, sunt de treba si foarte seriosi, iar pe deasupra nu costa nici mult`. Asa ca o doua zi m-am dus si le-am explicat problema mea. Acum pot spune ca am facut alegerea perfecta. Nu mi s-a cerut card de client si nici nu am fost trecut pe vreo lista de asteptare.

Problema mea a fost tratata intr-adevar ca o urgenta, iar echipa de specialisti, aparatura performanta, ambianta deosebita si profesionalismul celor la care am apelat m-au facut sa uit repede motivul pentru care m-am adresat lor. Am revenit la la ei pentru controalele stomatologice ulterioare si m-am convins de fiecare data ca serviciile stomatologice oferite sunt ireprosabile, personalul foarte bine pregatit, iar clientii sunt tratati cu respectul pe care toti il asteptam.

Sunt foarte multumit si am decis sa raman clientul acestei clinici stomatologice. Le recomand tuturor sa apeleze cu toata increderea la serviciile oferite de echipa de specialisti de la Dental Praxis.
Va las mai jos datele de contact :
Adresa. Str.Boișoara, nr.10-12, sector 6, București, la 200 m de Maternitatea Giulești
Mobil: 0765 449 033
telefon: 021/367 28 28
email: office@clinica-dentalpraxis.ro

Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00- 21:00
Sâmbăta : 10:00-14:00
Duminica: închis
.

No Comments Found

Leave a Reply