Parerea unui blogger.

Dupa o anumita munca depusa in blogosfera ajungi un blogger de succes,comentari multe pe blogul tau si vizite fara numar.Asta inseamna ca trebuie sa scrii articole fara sens si fara o informare personala corecta inainte? evident nu.Dar avem pe cineva care o face.El comenteaza si scrie uneori fara sa depuna macar un minim de efort.Citez:”Dacă religia sau secta penticostală, ce rahat e spălarea aia de creiere, nu ar fi existat, un copil ar fi fost acum în viață”.

Hai ca e simplu sa scrii o parere nui asa.Acest articol nu este un atac la persoana lui doar cand vad ca se leaga de Dumnezeu si religie fara sa cunoasca cum stau de fapt lucrurile asta ma deranjeaza.

1.Nu e de vina Dumnezeu sau un anumit cult pentru actiiunile personale ale fiecarui om in parte.

2.In cadrul intalnirilor de rugaciune nu se desfasoare o spalare a creirului ci o apropiere profunda de Dumnezeu intr-un mod direct.Numai cine a participat si sa rugat poate sa inteleaga cu adevarat cum stau lucrurile.Nu tu Arhi.

3.Aceea femeie din pacate a fost influentata de Diavol si ingeri lui decazuti pentru a ucide.Dumnezeu nu incurazeaza si nu este de accord cu asa ceva.Vezi una dintre porunci care spune sa nu ucizi.

4.Faptul ca femeile sunt invatate sa nu faca avort evident nu este un lucru rau.Daca nu i-ti mai doresti copii sunt metode de protectie.

Ce simplu e sa fi blogger si sa-ti dai cu parerea aiurea nui asa? si acest articol poate face parte dintr-o astfel de serie.Dar eu cel putin ma informez inainte macar cand vine vorba de credinta si a scrie un articol.

6 thoughts on “Parerea unui blogger.

  1. Nu cunoisc cazul respectiv, insa il stiu pe Arhi, el foloseste cuvintele grele, in speta jigniri, desi de multe ori nu are dreptate, si tot el are pretentia sa fie apreciat.
    Imi aduc aminte ca in urma cu ceva timp el o vorbit de rau o femeie care a dat nastere unui copil desi nu avea un job stabil, si a facut-o in fel si chip, chiar si curva i-a zis. Asa ca, pentru mine Arhi este un gunoi fara suflet, si cand fac aceasta afirmatie o fac cu seriozitate. Nici eu nu sunt mai breaz sau mai destept, dar eu filtrez oarecum ceea ce pun pe blog.
    In fine, nu are rost sa mai vorbim de „genii” ale blogosferei precum Arhi.

  2. „4.Faptul ca femeile sunt invatate sa nu faca avort evident nu este un lucru rau.Daca nu i-ti mai doresti copii sunt metode de protectie.”

    religia penticostala este cea mai bolnava dintre toate. si spun asta pentru ca ei interzic metodele contraceptive. n-ai vazut atatea familii cu o târlă de copii ? ia explica-le tu alora cum e cu prezervativul. sa vedem daca reusesti.

Comments are closed.