Patuturi copii

Patuturile pentru copii sunt mai mult decat spatii in care asezam bebelusii pentru somn: aceste piese de mobilier trebuie sa fie confortabile si ergonomice, realizate din materiale rezistente si care nu emana in timp substante toxice, sa fie frumoase si atractive pentru cei mici care acum descopera jocul culorilor si al formelor. De la fascinanta lume Disney la masinute simpatice sau cocheta papusa Barbie, colectia noastra de patuturi aduce in camera copiilor dumneavoastra culoare si veselie, un spatiu de joaca sau de odihna sanatos, elegant si comod.

Patuturi bebe cele mai bune patuturi pentru copii, de la producatori recunoscuti si apreciati pentru materialele de calitate folosite, preturile avantajoase dar si designul interesant.Patuturile din lemn sunt cele mai recomandate pentru sanatatea copiilor nostri. Fiind un material natural, foarte putin prelucrat si finisat industrial, patuturile din lemn nu emana substante toxice in timp, isi pastreaza culoarea si rezistenta, este un material cald si fiabil.

Patuturile pliabile sunt potrivite pentru vizite si calatorii, fiind usor de transportat si de folosit. Patutul este prevazut cu o saltea moale si fina, iar culorile sunt calde si variate, odihnitoare pentru copii. Transport gratuit.

Fie ca sunteti in cautare de carucioare copii sau de scaune auto pentru copii, in magazinul nostru online gasiti orice. De la jucarii pentru bebelusi, biberoane, cadite, balansoare, interfoane pentru bebe, premergatoare pana la mobilier copii, saltele si patuturi bebelusi pentru acestea sau sterilizatoare bebelusi si aparate aerosoli copii la noi veti gasi ceea ce va doriti.

One thought on “Patuturi copii

  1. Patuturi bebe cele mai bune patuturi pentru copii, de la producatori recunoscuti si apreciati pentru materialele de calitate folosite, preturile avantajoase dar si designul interesant.Patuturile din lemn sunt cele mai recomandate pentru sanatatea copiilor nostri. Fiind un material natural, foarte putin prelucrat si finisat industrial, patuturile din lemn nu emana substante toxice in timp, isi pastreaza culoarea si rezistenta, este un material cald si fiabil.

Comments are closed.