Pentru ca am vrut ceva simplu.

Pentru ca am vrut ceva simplu am decis pana una alta sa imi fac singur o tema pentru blog.Tema care  o vedeti este una creeta incepand de la una blank asa cum sunt toate temele facute de mine genearata de site-ul Underscores.me.Acesta tema este una dintre cele 3 puse la vanzare pe blog la pretul de 4 euro.Deja tema a fost cumparata de cineva care a vrut blog.M-am ocupat acum cateva zile impreuna cu Andrei de host,domeniu,tema plus alte chestii.Mai am cateva teme aproape gata pentru vanzare trebuie sa le finisez curand.

Ce are tema ca si setari?

Chiar daca tema este simpla ca si design ea are panou de optiuni plus custom post type product si portofoliu.Vezi foto.

Selection_242

Panoul de optiuni este unul foarte flexibil.Am muncit destul de mult ca sa il pun la punct.Sa nu credeti ca e floare la ureche sa pui setari la o tema blank.

Selection_243

Mentionez cateva din setari:

Alegerea unui logo,favicon,alegere culori meniu:background,color font,marime font ect.

Banner,4 wigeturi in footer,meniu in footer.Setari articol:alegere font,marime font,culoare,alegere culoare titlu,font ect.

Butoanele de social media nu lipsesc.Trebuie doar sa introduci linkul in casuta salvezi optiunile si gata.Alegere culoare background la tema sau poza,la alegere.

Daca vreti o tema cu seatri dar simpla pentru blog a stau la dispozitie.

Tema costa 4 euro.

7 thoughts on “Pentru ca am vrut ceva simplu.

  1. Tema e foarte misto, insa culoarea din comentarii nu e ok. Parera mea. Dar faci o treaba foarte bune, tine-o tot asa. Simplu e noul trend…

Comments are closed.